BIC Bilbao Fishing Sit On Top fiskekajak

5.800,00DKK
7.800,00DKK
Du sparer: 2.000,00DKK

Kompakt og alsidig fiskekajak.

Lager: På lager

BIC Bilbao Fishing Sit On Top fiskekajak er en kompakt fiskekajak der er let at håndtere, både på land og på vand. Der er plads til en voksen og et lille barn, så den giver mulighed for at introducere den mindste i familien for fiskeriet.

Fiskekajakkerne fra BIC giver optimale muligheder for hurtigt og let at komme til de bedste fiskespots, især de steder der er svære at komme til fra landsiden. Fiskekajakkerne kan både være til en eller flere personer, så fiskeriet kan nydes i stilhed eller deles med andre. BIC fiske kajakkerne er baseret på flere af deres populære ”civile” kajakker, men er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholder, udstyrsnet og opbevaringsrum i kajakken. Farverne er holdt i grønne og beige, så de får et diskret udseende. Alt sammen med til at give gode oplevelser, på de mindre tilgængelige fiskesteder.

Kajakken har de samme detaljer som den almindelige Bilbao kajak, med bærehåndtag i fronten, lille hul i bagenden og et ergonomisk sæde. Der er desuden udstyret med 2 stangholdere til fiskestænger, lille luge i forenden, stor luge i bagenden og kraftige stropper til fastspænding af udstyr på bagdækket. På siden af kajakken er der en elastikholder, som kan bruges til at holde pagajen, mens man sidder og fisker fra kajakken.

Bilbao Fishing er den perfekte kajak til den de små ture med fiskestangen. Den er nem at håndtere, kompakt at opbevare og stabil på vandet. Det er en kajak der kan bruges af begynderen, lige så vel som den øvede kajakfisker.

Som ekstra udstyr til Bilbao kajakken fås der forskellige ryglæn, blandt andet et sæde, hvor der er ekstra holdere til fiskestænger, og knæstropper/bærerem.

  • Længde: 260 cm.
  • Bredde: 78 cm.
  • Vægt: 23 kg.
  • Lasteevne: 120 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: