BIC Java Touring Sit On Top kajak

7.800,00DKK
9.400,00DKK
Du sparer: 1.600,00DKK
Lager: Ikke på lager

Hurtig Sit On Top kajak der er udstyret til fiskeri.

BIC Java Touring Sit On Top kajak er en ”civil” fiskeudgave af BIC Java kajakken. Den orange farve giver den høje synlighed og samtidig er den med alle de detaljer som man ønsker sig på en fiskekajak.

Sit-On-Top kajakkerne fra BIC’s Performance serie er skabt til fart. De er længere og har en mere skærende bov, end BIC’s andre Sit-On-Top kajakker, hvilket giver dem mere fart og gør det nemmere at holde kursen. Performance kajakkerne har en fremragende kombination af stabilitet og fart, hvilket gør dem velegnet til den mere øvede roer der ønsker en hurtig kajak, men også til begynderen der vil starte sikkert med havkajak. Samtidig har disse SOT kajakker god plads til udstyr, så man kan tage på længere ture.

Kajakken er med alt det nødvendige udstyr til fiskeri, stangholdere bag sædet og opbevaringsrum i forenden af kajakken. Der er god plads til ekstra udstyr på dækket, både foran og bag cockpittet. I klassisk BIC stil, er der solide håndtag, dæksliner og en god siddekomfort. Kajakken er let at trække til stranden, når det solide hjul monteres i bagenden.

Java Touring er kajakken er perfekt til roeren der vil have en kajak til motion og til at fiske fra.

Som ekstra udstyr til Java fås der knæstropper og forskellige sæder.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 71 cm.
  • Vægt: 29 kg.
  • Lasteevne: 150 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer