BIC Kalyma Duo oppustelig dobbelt kajak

5.300,00DKK  m/Moms
( 4.240,00DKK  u/Moms )

Let og sjov oppustelig kajak til leg ved stranden.

Lager: Kun få stk. tilbage

BIC Kalyma oppustelig dobbelt kajak er en letvægtskajak der nemt giver den lille familie mulighed for lidt ekstra sjov på turen til stranden. Den er hurtig at klargøre, stabil og har plads til en solid madpakke og lidt skifte tøj.

De oppustelige letvægtskajakker fra Bic Sport er perfekt til hygge med familien ved stranden og eller den lokale sø. På trods af deres lave vægt, er de lavet i et kraftigt materiale, som giver kajakker der er både stabile, holdbare og sikre at bruge for hele familien. Disse kajakker er perfekte til den vandglade familie, som vil have mere glæde ud af turen til vandet.

Kajakken er udstyret med 2 sæder. Vil man ro kajakken alene, kan det ene sæde tages ud og det andet placeres i midten af kajakken. Der er små lommer i siden til solcreme, snacks og andre lækkerier. I bagenden af kajakken er der et stort opbevaringsrum, hvor skiftetøj, håndklæde og madpakken kan opbevares under sejlturen. Kajakken har også en aftagelig finne, så det er lettere at holde retningen mens man sejler. Sikkerheden er i top med denne kajak, da den består af tre selvstændige luftkamre.

Kalyma kajakken giver mulighed for masser af sjov ved vandet. Den er let at transportere, hurtig at gøre klar og let at bruge.

  • Længde: 335 cm.
  • Bredde: 95 cm.
  • Vægt: 15 kg.
  • Lasteevne: 200 kg.
  • Antal Personer: 2.
  • Pumpe og taske medfølger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: