Tahe Ouassou Sit On Top kajak

3.200,00DKK
4.000,00DKK
Du sparer: 800,00DKK
Lager: På lager

Let og sjov kajak til leg ved stranden.

BIC Ouassau Sit On Top kajak er fra BIC’s Beach serie af kajakker og den er skabt til leg ved stranden for hele familien. Den er super nem at håndtere på vandet og sjov at lege med når der er lidt bølger. Kajakken er sikker at bruge, da man blot falder af den ved en kæntring.

Beach Sit On Top kajakkerne fra BIC Sport er lavet med et simpelt design, som gør dem lette at bruge, skarpe på prisen og den hurtigste vej til at have det sjovt ved stranden, for hele familien. Skroget på disse kajakker er designet med udgangspunkt i surfbrædder, så de får et let glid i vandet og er nemme at styre. Samtidigt har skroget en trimaranform, som giver kajakkerne bedre retningsstabilitet.

Kajakken er lavet med ergonomisk sæde med foring i blødt EVA skum og indbyggede fodstøtter. Foran sædet er der en lille flaskeholder, der passer til vandflasken eller kaffekoppen. Både foran og bag på kajakken er der håndtag, så kajakken er let at bære på land, men også let at holde fast i, hvis man falder i vandet. Dog er kajakken også let at bære for en person, med det indbyggede håndtag i siden af kajakken.

Ouassou er perfekt til sommerhuset, med dens lave vægt og kompakte design, er den let at have stående i skuret eller i garagen. Det er den perfekte kajak til familien der vil have det sjovt ved vandet. Den kan også bruges af den mere krævende roer, som ønsker en legekajak til brug i bølger til en knivskarp pris. Som ekstra udstyr findes der forskellige ryglæn og sæder, knæstropper så man fikseres bedre i kajakken og finner som giver bedre kontrol med kajakken i bølger.

  • Længde: 260 cm.
  • Bredde: 78 cm.
  • Vægt: 18 kg.
  • Lasteevne: 110 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen + 1 barn.

Jeppe Hansen 19/11/2020

Konge sjov kajak. Vi bruger den både i vesterhavet og i Gudenåen. Den kan IKKE gå i stykker!!

Jørgen K. 19/11/2020

Ankom til tiden. Kan anbefale denne side. Super fin kajak

Efterskolen Odense I 19/11/2020

VI glemte at købe finner, fik dem eftersendt, nu spiller de rigtig fint

Tilføj anmeldelse:
spacer