BIC YAKKAir HP1 oppustelig kajak

9.000,00DKK  m/Moms

Med YakAir har BIC skabt en ny standart for oppustelige kajakker!

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

BIC YAKKAir HP1 oppustelig kajak er med sit innovative design, skabt til at give bedre sejleegenskaber på vandet. Den er lavet i ekstra kraftige materialer og det dynamiske skrog, gør den bedre til mere åbent vand, end YAKKAir Lite kajakkerne fra BIC.

De oppustelige High Presure kajakker fra BIC Sport er baseret på et innovativt design, hvor bunden får en vingelignende facon og dermed et glid i vandet der ikke opnås med traditionelle oppustelige kajakker. Kajakkerne har en polyethylene luftblære i hver side og en kraftig oppustelig bund, der kombineret med den indvendige køl, giver kajakken stabilitet, sikkerhed og fortrinlige sejleegenskaber.

Kajakken er konstrueret med et selvstændigt højtryks luftkammer i hver side og en kraftig oppustelig bund. Det giver kajakken høj sikkerhed på vandet. Sædet kan justeres og fodstøtten kan bruges som bærerem, når kajakken er pumpet op og klargjort. På begge sider af kajakerne er der sikkerhedsliner og kølen er forstærket i begge ender.

YAKKAir HP1 er en solid oppustelig kajak, der giver rig mulighed for gode oplevelser på vandet, uden at den fylder hele garderoben. Den er perfekt til sommerhuset, båden eller til at tage med på ferien.

  • Længde: 330 cm.
  • Bredde: 90 cm.
  • Vægt: 11 kg.
  • Lasteevne: 110 kg.
  • Antal Personer: 1.
  • Pumpe og taske medfølger.


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.