BIC YAKKAir HP2 Fishing oppustelig dobbelt fiskekajak

12.200,00DKK  m/Moms

Oppustelig fiskekajak med plads til to.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

BIC YAKKAir HP2 Fishing oppustelig dobbelt kajak er en solid oppustelig kajak til der er ekstra udstyret til fiskeri. Den er lavet i kraftige materialer og har god plads il fiskegrej. Ønsker man fred og ro på fisketure, kan den også bruges af en person.

De oppustelige High Presure kajakker fra BIC Sport er baseret på et innovativt design, hvor bunden får en vingelignende facon og dermed et glid i vandet der ikke opnås med traditionelle oppustelige kajakker. Kajakkerne har en polyethylene luftblære i hver side og en kraftig oppustelig bund, der kombineret med den indvendige køl, giver kajakken stabilitet, sikkerhed og fortrinlige sejleegenskaber. Kajakken er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholdere bag på sæderne og holderer til pagajerne eller fiskestænger på siderne.

Kajakken er med to selvstændige højtryks luftkamre og en solid oppustelig bund. Sæderne kan justeres og monteres bare det ene sæde i midten, så er det muligt at ro kajakken alene. Den medfølgende fodstøtte kan også bruges som bærerem, når kajakken er pumpet op og gjort klar til brug. Kajakken er udstyret med sikkerhedsliner på begge sider og kølen er forstærket i begge ender.

YAKKAir HP2 Fishing er en fiskekajak der let kan opbevares når den er pakket i den medfølgende taske. Så er der ikke meget plads hjemme til en fiskekajak, er HP2 Fishing det rette valg.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 96 cm.
  • Vægt: 15 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Antal Personer: 2.
  • Pumpe og taske medfølger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.