BIC YAKKAir HP2 oppustelig dobbelt kajak

11.700,00DKK  m/Moms

Solid oppustelig dobbelt kajak.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

BIC YAKKAir HP2 oppustelig dobbelt kajak er en ekstra kraftig oppustelig kajak til to personer. Den er perfekt til den vandglade familie eller til vennerne der vil på tur sammen. Den pakkes let i den medfølgende taske, så den er nem at opbevare og transportere. Trænger man til lidt alenetid, så kan den også sejles af en person.

De oppustelige High Presure kajakker fra BIC Sport er baseret på et innovativt design, hvor bunden får en vingelignende facon og dermed et glid i vandet der ikke opnås med traditionelle oppustelige kajakker. Kajakkerne har en polyethylene luftblære i hver side og en kraftig oppustelig bund, der kombineret med den indvendige køl, giver kajakken stabilitet, sikkerhed og fortrinlige sejleegenskaber.

Kajakken er har to selvstændige højtryks luftkamre, et i hver side og en solid oppustelig bund. Sæderne kan justeres og monteres bare det ene sæde i midten, så er det muligt at ro kajakken alene. Den medfølgende fodstøtte kan også bruges som bærerem, når kajakken er pumpet op og gjort klar til brug. Kajakken er udstyret med sikkerhedsliner på begge sider og kølen er forstærket i begge ender.

YAKKAir HP2 er en slidstærk oppustelig dobbelt kajak med rigtig fine egenskaber på vandet. Den er stræk nok til mere krævende brug og dens sejleegenskaber gør den også brugbar på mere åbent vand.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 96 cm.
  • Vægt: 15 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Antal Personer: 2.
  • Pumpe og taske medfølger.


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.