BIC YAKKAir Lite 2 oppustelig dobbelt kajak

8.700,00DKK  m/Moms

Oppustelig letvægts kajak til 2 personer.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

BIC YAKKAir Lite 2 oppustelig dobbelt kajak pakkes hurtigt ud på stranden og pumpes klar på få minutter. Den transporteres let i den medfølgende taske og er let at opbevare i lejeligheden. Dette er kajakken til familien med lidt plads og stor vandglæde.

De oppustelige letvægtskajakker fra Bic Sport er perfekt til hygge med familien ved stranden og eller den lokale sø. På trods af deres lave vægt, er de lavet i et kraftigt materiale, som giver kajakker der er både stabile, holdbare og sikre at bruge for hele familien. Disse kajakker er perfekte til den vandglade familie, som vil have mere glæde ud af turen til vandet.

Kajakken er lavet med kraftig bund og den har 3 selvstændige luftkamre. Under bagdækket er der plads til lidt oppakning og på både for- og agterdækket er der net til lidt udstyr. Kajakken bæres let i de to bærehåndtag og den har sikkerhedsliner på begge sider.

YAKKAir Lite 2 giver mulighed for masser af familieglæde ved de kystnære områder. Let at tage med til stranden, hurtig at gøre klar og sikker at bruge. Nøjes man med at montere det ene sæde, så kan den også bruges som solokajak.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 96 cm.
  • Vægt: 13,5 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Antal Personer: 2.
  • Pumpe og taske medfølger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: