Tahe Borneo Fishing Sit On Top dobbelt fiskekajak

8.400,00DKK
10.600,00DKK
Du sparer: 2.200,00DKK
Lager: Ikke på lager

Luksus dobbeltkajak til både familiebrug og fiskeri.

BIC Borneo Fishing Sit On Top dobbelt fiskekajak er med masser af plads til hyggeligt samværsfiskeri eller til en søndagstur med familien. Der er god plads til to voksne og et mindre barn, og til den store picnickurv. Står den på fisketur med fiskemakkeren, er der masser af plads til fiskeudstyret.

Fiskekajakkerne fra BIC giver optimale muligheder for hurtigt og let at komme til de bedste fiskespots, især de steder der er svære at komme til fra landsiden. Fiskekajakkerne kan både være til en eller flere personer, så fiskeriet kan nydes i stilhed eller deles med andre. BIC fiske kajakkerne er baseret på flere af deres populære ”civile” kajakker, men er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholder, udstyrsnet og opbevaringsrum i kajakken. Farverne er holdt i grønne og beige, så de får et diskret udseende. Alt sammen med til at give gode oplevelser, på de mindre tilgængelige fiskesteder.

Kajakken er fuldt udstyret til fiskeri fra kajakken, med to stangholder, lille pakluge og med masser af plads til fiskegrejet. Den er ligesom den civileudgave, udstyret med 3 ergonomiske sæder, sikkerhedsliner og et solidt hjul i bagenden.

Borneo Fishing har et stilrent design og et lækkert glid i vandet, så den kan bruges både af den sportslige familie og de fiskeglade venner.

Til Borneo Fishing kajakken fås der forskellige sæder og ryglæn og knæstropper som ekstra udstyr.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 84 cm.
  • Vægt: 34 kg.
  • Lasteevne: 250 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer