Tahe Java Fishing Sit On Top fiskekajak

7.400,00DKK
9.800,00DKK
Du sparer: 2.400,00DKK
Lager: På lager

Sporty fiskekajak med masser af lækre detaljer.

BIC Java Fishing Sit On Top fiskekajak er til den eventyrlystne kajakfisker. Den er med BIC’s Performance design, så den har et let og sportsligt glid i vandet, og samtidigt fuldt udstyret som fiskekajak.

Fiskekajakkerne fra BIC giver optimale muligheder for hurtigt og let at komme til de bedste fiskespots, især de steder der er svære at komme til fra landsiden. Fiskekajakkerne kan både være til en eller flere personer, så fiskeriet kan nydes i stilhed eller deles med andre. BIC fiske kajakkerne er baseret på flere af deres populære ”civile” kajakker, men er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholder, udstyrsnet og opbevaringsrum i kajakken. Farverne er holdt i grønne og beige, så de får et diskret udseende. Alt sammen med til at give gode oplevelser, på de mindre tilgængelige fiskesteder.

Kajakken har de samme lækre detaljer som den civile udgave, med justerbare fodsøtter, ergonomisk sæde, hjul i bagenden og alle de andre lækre detaljer. Samtidigt er den udstyret med 2 stangholdere til fiskestænger og en stor pakluge i kajakkens forende og en lille pakluge lige foran sædet. Hele bagdækket er med elastikker og kan bruges til udstyr.

Java Fishing er med alt sit udstyr og lækre design, perfekt til kajakroeren der vil bruge sin kajak til mange formål. Den er frisk til motionsbrug, stabil til hygge ture og fuldt udstyret som en mindre fiskekutter.

Som ekstra udstyr til Java fås der knæstropper og forskellige sæder.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 71 cm.
  • Vægt: 29 kg.
  • Lasteevne: 150 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer