Tahe Java Sit On Top kajak

6.500,00DKK
8.700,00DKK
Du sparer: 2.200,00DKK
Lager: På lager

Hurtig Sit On Top kajak tildeneventyrlystne.

BIC Java Sit On Top kajak er en havgående kajak med et innovativ design og lækre detaljer. Den har et fremragende glid i vandet og en god stabilitet. Java er en kajak til den eventyrlystne roer, der vil have en kajak der er nem at håndtere og let at tage på ture med.

Sit-On-Top kajakkerne fra BIC’s Performance serie er skabt til fart. De er længere og har en mere skærende bov, end BIC’s andre Sit-On-Top kajakker, hvilket giver dem mere fart og gør det nemmere at holde kursen. Performance kajakkerne har en fremragende kombination af stabilitet og fart, hvilket gør dem velegnet til den mere øvede roer der ønsker en hurtig kajak, men også til begynderen der vil starte sikkert med havkajak. Samtidig har disse SOT kajakker god plads til udstyr, så man kan tage på længere ture.

Kajakken har god plads til udstyr, både på bagdækket, men også på fordækket. Rundt på kajakken er der monteret sikkerhedsliner og der er kraftige bærehåndtag på for og agter stævnen. Er man alene med kajakken, er det let at montere det medfølgende hjul i kajakkens bagende, så kajakken let kan trækkes ned til vandet. Når hjulene ikke er monteret, placeres de hurtigt og sikkert i den indbyggede holder på bagdækket. Sædet er ergonomisk designet og sammen med de justerbare fodstøtter, er der rig mulighed for at sidde komfortabelt på de lange ture. Ud over det stærke materiale som kajakken er lavet i, så er den også udstyret med en kofanger i forenden, så der er intet problem i, bare at sejle den op stranden.

Java er ideel til den eventyrlystne roer, som vil have en ukompliceret kajak til længere ture med overnatning. Men den passer også godt til den seriøse motionist, som vil have en hurtig kajak der er nem at have med at gøre. Som ekstra udstyr til Java fås der knæstropper og forskellige sæder.

  • Længde: 410 cm.
  • Bredde: 71 cm.
  • Vægt: 29 kg.
  • Lasteevne: 150 kg.
  • Antal Personer: 1 voksen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer