Tahe Sportyak 213 Explorer fiskejolle

5.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Kompakt og slidstærk jolle til jagt og fiskeri.

BIC Sportyak 213 Explorer fiskejolle er med sin grønne farve oplagt til jagt og fiskeri på de danske søer, åer og ved kysterne. Samtidig kan de bruges som slæbejoller og til hyggeture med familien. Jollens kompakte design og lette vægt, gør den let at transportere til og fra vandet. Er der lidt langt til det hemmelige ynglingsspot, så kan der monteres en lille motor på jollen, ved hjælp af motorbeslaget som kan købes som ekstraudstyr.

Sportyak jollerne fra BIC er lavet med dobbeltskrog og i et ekstremt stærkt ABS plastik, hvilket gør jollen stort set synkefri. De er utrolig lette, når man sammenligner med joller i glasfiber og ekstra stabile, især når man sammenligner med traditionelle gummibåde. Det stærke ABS plastikmateriale gør at jollerne kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, de skal ikke slibes og lakeres, de skal ikke males og de punkterer ikke.

Explorer jollen leveres med følgende standardudstyr: 2 årer, 3 årebeslag og 1 slæbetov.

Sportyak 213 Explorer er perfekt som jolle til fiskeri eller som jolle til jagt. Den vejer under 20 kg og er dermed let at håndtere for en mand, den skal ikke pustes op og den er let at bruge.

Med følgende ekstraudstyr øges mulighederne med og komforten i jollen: Hjulsystem og motorbeslag.

  • Længde: 213 cm.
  • Bredde: 115 cm.
  • Vægt: 19 kg.
  • Antal Personer: Op til 2.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer