Tahe Sportyak 245 Explorer fiskejolle

8.600,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Mellemstor jolle med katameran lignende skrog.

Der kan forekomme ekstra leveringstid på denne vare.

BIC Sportyak 245 Explorer fiskejolle er en mellemstor jolle i grønne farver, som gør den ekstra anvendelig til jagt og fiskeri fra jolle. Det særlige katamaran skrog, gør den utrolig stabil og giver bedre mulighed for at stå op i jollen, uden at miste balancen. Hvilket ikke er muligt i traditionelle joller.

Sportyak jollerne fra BIC er lavet i ekstremt stærkt ABS plastik og med et dobbeltskrog, som gør jollen stort set synkefri. De er utrolig stabile, især sammenlignet med traditionelle gummibåde og utrolig lette sammenlignet med joller i glasfiber. Det lette ABS plastikmateriale gør også at jollerne kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, de skal ikke slibes og lakeres, de skal ikke males og de punkterer ikke. Sportyak 245 jollerne har et unikt katamaran lignende skrog, som giver jollen en ekstra stor stabilitet og gør det muligt at stå op i jollen. Den særlige facon giver også stor sikkerhed når man er flere i båden, for eksempel når man har et par livlige børn med.

Jollen bliver leveret md følgende udstyr: 1 plastiksæde, 2 årer, 3 årebeslag og 1 slæbetov. Hækken på Sportyak 245 jollen er lavet så det er muligt at montere en mindre elmotor. Der er monteret kraftige all-terrain hjul i jollens bagende, hvilket gør det let at trække jollen til vandet.

Sportyak 245 Explorer har god plads til at flere personer kan være på fiske- eller jagttur sammen. Den er også meget velegnet til professionelt brug, som ved dambrug, marinaer og til fritidsfiskeri.

  • Længde: 245 cm.
  • Bredde: 120 cm
  • Vægt: 39 kg.
  • Antal Personer: Op til 3.
Per jensen 04/08/2018

Fantastisk og nem båd at tumle alene, jeg har rigtig meget fornøjelse af den, jeg bruger den til at fiske fra på kysten.

Tilføj anmeldelse:
spacer