Tahe Sportyak 245 plastikjolle

8.600,00DKK
Lager: På lager

Mellemstor jolle med ekstra stor sikkerhed.

Der kan forekomme ekstra leveringstid på denne vare.

BIC Sportyak 245 plastikjolle er mellemstor jolle med et særligt katamaran skrog. Den er perfekt til havnemesteren i den lille marina, hos dambruget, til den lille fiskefamilie eller som følgebåd til sejl- eller kajakklubben.

Sportyak jollerne fra BIC er lavet i ekstremt stærkt ABS plastik og med et dobbeltskrog, som gør jollen stort set synkefri. De er utrolig stabile, især sammenlignet med traditionelle gummibåde og utrolig lette sammenlignet med joller i glasfiber. Det lette ABS plastikmateriale gør også at jollerne kræver et absolut minimum af vedligeholdelse, de skal ikke slibes og lakeres, de skal ikke males og de punkterer ikke. Sportyak 245 jollerne har et unikt katamaran lignende skrog, som giver jollen en ekstra stor stabilitet og gør det muligt at stå op i jollen. Den særlige facon giver også stor sikkerhed når man er flere i båden.

Jollen leveres med en række af udstyr: 1 plastiksæde, 2 årer, 3 årebeslag og 1 slæbetov. I bagenden er der monterer kraftige all-terrain hjul, som gør det let at trække jollen over land. På hækken er der plads til at montere en elmotor.

Sportyak 245 er med sin størrelse perfekt til brug af flere personer samtidigt. Dens stabilitet gør den sikker at bruge for familien og giver mulighed for gode og sikre oplevelser ved søer og åer. Dens størrelse gør den også ideel til professionelt brug, ved dambrug, fiskeri og til havnemesteren i den lokale marina.

  • Længde: 245 cm.
  • Bredde: 120 cm.
  • Vægt: 39 kg.
  • Antal Personer: op til 3.
Per jensen 17/07/2018

Købte en bic sportsyak for en måned siden og har været på vandet med den flere gange, den er super stabil og den giver bare så gode oplevelser, jeg bruger den til fiskeri og har en mercurry 2,5 HK motor på, perfekt

Jappa 23/08/2022

Jeg har haft denne jolle i 20 år nu - den holder stadig og er ultra stabil.

Tilføj anmeldelse:
spacer