Tahe Trinidad Fishing Sit On Top dobbelt fiskekajak

5.500,00DKK
7.400,00DKK
Du sparer: 1.900,00DKK
Lager: Ikke på lager

Fiskekajak med plads til fiskemakkeren eller den lille familie.

BIC Trinidad Fishing Sit On Top dobbelt fiskekajak er lavet med plads nok til to voksne lystfiskere med alt deres grej. Kajakken har plads nok til, at den også kan bruges som en familiekajak, når ikke der skal bringes føde hjem til køkkenbordet.

Fiskekajakkerne fra BIC giver optimale muligheder for hurtigt og let at komme til de bedste fiskespots, især de steder der er svære at komme til fra landsiden. Fiskekajakkerne kan både være til en eller flere personer, så fiskeriet kan nydes i stilhed eller deles med andre. BIC fiske kajakkerne er baseret på flere af deres populære ”civile” kajakker, men er ekstra udstyret til fiskeri, med stangholder, udstyrsnet og opbevaringsrum i kajakken. Farverne er holdt i grønne og beige, så de får et diskret udseende. Alt sammen med til at give gode oplevelser, på de mindre tilgængelige fiskesteder.

Kajakken er udstyret som den civile Trinidad kajak, med gode sæder, masser af plads og sikkerhedsudstyr. Desuden har den også 2 stangholdere til fiskestænger, der er 2 runde luger til opbevaring af udstyr og remme på bagdækket, hvor en vandtæt paksæk kan fastspændes.

Trinidad Fishing er skabt til samvær, enten med fiskemakkeren eller med familien. Selvom den har masser af plads, så er det stadig en kajak der er kompakt og let at finde plads til hjemme i carporten eller skuret. Er man lidt doven, så kan der monteres en lille elmotor ved hjælp af et motorbeslag.

Som ekstra udstyr til Trinidad Fishing findes der forskellige ryglæn og sæder, knæstropper så man fikseres bedre i kajakken og motorbeslag til en lille elmotor, som giver endnu flere muligheder med Trinidad kajakken.

  • Længde: 359 cm.
  • Bredde: 84 cm.
  • Vægt: 29,5 kg.
  • Lasteevne: 200 kg.
  • Antal Personer: 2 voksen + 1 barn.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer