DEMO: SeaBird Fisherman PE fiskekajak - Grøn

8.000,00DKK  m/Moms

Stabil fiske og havjagtskajak med god plads til udstyr.

Lager: Kun få stk. tilbage

SeaBird Fisherman er en stabil kajak til fiskeri og havjagt. Det åbne dæk giver masser af plads til fiskegrej og gør det let at bevæge sig i kajakken. Det særlige katamaran skrog giver kajakken høj stabilitet og samtidig et godt glid i vandet. Den er lavet i SeaBirds stærke 1-lags HDPE plastik.

Fritidskajakkerne fra SeaBird er designet til brug i mere rolige farvande. De bliver lavet i stærke og solide materialer. Kajakkerne er kompakte i designet og de er nemme at håndtere, både på land og på vandet. De store cockpitåbninger, gør at kajakkerne er nemme at komme ind og ud af, og at man hurtigt falder ud af kajakken, ved eventuel kæntring.

Kajakken er udstyret med hele 6 stangholdere, 4 i skroget og 2 på ryglænet. Der er 2 kopholdere, så der kan medbringes både varm kakao og kaffe på fisketuren. Fisherman har SlideTrax udstyrsskinne, som passer til RailBlaza’s kajakudstyr. Bagenden af kajakken er perfekt til en stor vandtæt paksæk, så skiftetøjet kan holdes tørt på de længere ture. Skroget på Fisherman er lavet som en katamaran, hvilket gør at kajakken får en høj stabilitet, men uden at miste alt for meget fart på vandet.

Fisherman er kajakken til lystfiskeren eller havjægeren, som vil have en kajak med høj stabilitet og god plads til udstyr. Det komfortable sæde og den gode plads, gør at det er behagligt at sidde i kajakken en hel dag.

Længde: 366 cm.
Bredde: 76 cm.
Cockpit:  Åbent.
Vægt: 25 kg.
Anbefalet roer vægt: 60-105 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: