UDSTILLINGSMODEL: Tahe Marine Wind 535 TCI Carbon havkajak, hvid/carbon med ror, 1 stk

14.500,00DKK  m/Moms
23.000,00DKK  m/Moms
Du sparer: 8.500,00DKK

KUN 1 STK! Farve: Hvid bund og sort dæk. Materiale: TCI Carbon Kajakken er med finne og ror.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

KUN 1 STK! Farve: Hvid bund og sort dæk. Materiale: TCI Carbon Kajakken er med finne og ror.

Tahe Marine Wind 535 er en lækker havkajak med god plads til masser af oppakning. 

Tahe Marine Wind kajakkerne er designet med en lang vandlinie og skroget har en flad V-form og en flad profil. Dette giver kajakkerne en høj retningsstabilitet og gør dem særdeles velegnet til længere ture. Wind kajakkerne er til den lidt mere øvede roer, som ønsker en langturskajak med god fart.

Wind 535 har ekstra god plads til bagage, som let pakkes i de to store pakrum, begge med ovale luger. Miniboxen, det lille handskerum foran cockpittet, er det smarte sted til kamera, telefon og andre småting. Cockpittet er designet med henblik på god komfort på de lange ture. De faste lårstøtter giver god kontakt med kajakken og det rummelige cockpit giver god mulighed for at variere sidestillingen på længere ture. På bagdækket er der indstøbt et låsebeslag, så kajakken kan låse fast med en wirelås. På Wind 535 er der også monteret stropper bag cockpittet, som bruges til at holde pagajen ved selvredning.

Wind 535 er en kajak med en rigtig god acceleration og som er god til at holde farten. Den er til den mellemstore roer der ønsker en kajak med god fart til de lange ture, med eller uden oppakning.

Kajakken leveres med  finne og ror.

Længde: 535 cm.
Bredde: 54 cm.
Cockpit: 80 x 42 cm.
Vægt TCI-Lite: 21,5 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: