UDSTILLINGSMODEL: Zegul Arrow Dufa A-Core havkajak, hvid-hvid-sort med finne og ror, 1 stk

16.000,00DKK  m/Moms
20.500,00DKK  m/Moms
Du sparer: 4.500,00DKK

KUN 1 STK! Farve: Hvid bund, hvidt dæk og sort pil. Materiale: A-Core. Kajakken er med finne og ror.

 

Lager: Kun få stk. tilbage

KUN 1 STK! Farve: Hvid bund, hvidt dæk og sort pil. Materiale: A-Core. Kajakken er med finne og ror.

Zegul Arrow Dufa havkajak er en legekajak med unikke egenskaber. Den giver masser af muligheder for leg med teknik, surf og samtidig har den gode egenskaber som en sjov kajak til hverdagsbrug. Dufa fås som standard i A-Core glasfiber.

Dufa kajakkerne er designet til leg og kortere ture, og med et solidt udgangspunkt i de velkendte Play kajakker, er det kajakker der leverer hurtig og kontant håndtering på vandet. Dufa har lidt blødere kanter, som gør dem mere velegnet som hverdagskajakker og giver dem en mere tilgivende fornemmelse, når man rammer yderpunkterne. De er stadig designet med markant rocker og tydeligt knækspant, og med en stor surf-flade på midten af kajakken, som gør Dufa kajakkerne særdeles legesyge når bølgerne rammes. Dufa var datter af jætteguderne Ægir og Ran, fra den Nordisk Mytologi. Ægir og Ran fik 9 døtre, som alle har navne med en eller anden betydning for bølger.

Kajakken har et rummeligt cockpittet, med justerbare fodstøtter, justerbar rygstøtte og faste lårstøtter. Der er en god cockpitåbning, som gør det let at komme ind og ud af kajakken. Der er 4 pakluger, hvilket gør det let at pakke og organisere udstyr i kajakken.

Arrow Dufa er en helt unik kajak til leg og samtidig med fremragende egenskaber hverdagsbrug og til mindre ture. Den passer til den mellemstore roer som søger en legesyg og alsidig havkajak, hvor der er lagt vægt på gode egenskaber til leg og tekniknørderi.

Kajakken leveres med finne og ror.

  • Længde: 504 cm.
  • Bredde: 55,6 cm.
  • Cockpit: 80,9 x 42,6 cm.
  • Vægt A-Core: 23-25 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: