UDSTILLINGSMODEL: Zegul Arrow Dufa A-Core havkajak, rød-rød-sort med finne, 1 stk

20.000,00DKK  m/Moms
( 16.000,00DKK  u/Moms )

KUN 1 STK! Farve: Rød bund, rødt dæk og sort pil. Materiale: A-Core. Kajakken er med finne.

 

Lager: Kun få stk. tilbage

KUN 1 STK! Farve: Rød bund, rødt dæk og sort pil. Materiale: A-Core. Kajakken er med finne.

Zegul Arrow Dufa havkajak er en legekajak med unikke egenskaber. Den giver masser af muligheder for leg med teknik, surf og samtidig har den gode egenskaber som en sjov kajak til hverdagsbrug. Dufa fås som standard i A-Core glasfiber.

Dufa kajakkerne er designet til leg og kortere ture, og med et solidt udgangspunkt i de velkendte Play kajakker, er det kajakker der leverer hurtig og kontant håndtering på vandet. Dufa har lidt blødere kanter, som gør dem mere velegnet som hverdagskajakker og giver dem en mere tilgivende fornemmelse, når man rammer yderpunkterne. De er stadig designet med markant rocker og tydeligt knækspant, og med en stor surf-flade på midten af kajakken, som gør Dufa kajakkerne særdeles legesyge når bølgerne rammes. Dufa var datter af jætteguderne Ægir og Ran, fra den Nordisk Mytologi. Ægir og Ran fik 9 døtre, som alle har navne med en eller anden betydning for bølger.

Kajakken har et rummeligt cockpittet, med justerbare fodstøtter, justerbar rygstøtte og faste lårstøtter. Der er en god cockpitåbning, som gør det let at komme ind og ud af kajakken. Der er 4 pakluger, hvilket gør det let at pakke og organisere udstyr i kajakken.

Arrow Dufa er en helt unik kajak til leg og samtidig med fremragende egenskaber hverdagsbrug og til mindre ture. Den passer til den mellemstore roer som søger en legesyg og alsidig havkajak, hvor der er lagt vægt på gode egenskaber til leg og tekniknørderi.

Kajakken leveres med finne.

  • Længde: 504 cm.
  • Bredde: 55,6 cm.
  • Cockpit: 80,9 x 42,6 cm.
  • Vægt A-Core: 23-25 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Zegul kajakkerne produceres af Tahe Outdoors på deres egne fabrikker i Estland. Tahe Outdoors har mere end 25 års erfaring med produktion af glasfiberkajakker, kendt under navnet Tahe Marine. Produktionen af glasfiberkajakkerne sker på fabrikken ved den nordlige kyst, hvor også udviklingen af kajakkerne finder sted. Alle kajakkerne bliver håndbygget og metoderne spænder fra simpel traditionel glasfiberoplægning til topmoderne vacuum infused kulfiberkajakker. Zegul kajakkerne bliver produceret med de bedste high-tech materialer og ved brug af den nyeste og mest innovative teknologi. ”Tahe” betyder viljestyrke på estisk, og hos Tahe Outdoors har de viljen til at levere kajakker, der passer lige til dit behov, så du kan opfylde din drøm og få fantastiske oplevelser på vandet.

Siden 2004 har Tahe Outdoors, med Zegul mærket, lagt en høj standard for produktion af kajakker, både med hensyn til kvalitet og design, men også med stor fokus på kajakkernes tekniske egenskaber på vandet. De bruger de bedste materialer til produktionen af deres fiberkajakker, og kombinere forskellige fibermaterialer, som glasfiber, kulfiber, Kevlar og Aramid i sandwichkonstruktioner, som afhængig af sammensætningen, giver nogle karakteristiske egenskaber i kajakkerne. Alle fiberkajakkerne produceres med topmoderne vaccum infusion teknologi, hvor forholdet mellem fibermaterialerne og bindemidlet kan kontrolleres til mindste detalje.

Zegul’s plastikkajakker produceres på en af de mest avancerede støbeforme til rotationsstøbning af kajakker, hvor materialet tykkelse kan styres ned til mindste detalje. Dette gør det muligt at give kajakkerne øget styrke på udsatte steder og gør det muligt at støbe kajakker, der er meget mere ensformige i materialetykkelse og vægt.
I dag producere Zegul kajakker i både fibermaterialer og PolyEthylen og de er på begge områder både innovative og kvalitetsbevidste.

A-Core MultiLayer

A-Core laves ved hjælp af vacuum teknologi, som sikrer det bedste forhold mellem vægt og styrke. Dette materiale øger kajakkens holdbarhed og stivhed, og gør at kajakken absorberer mindre energi på vandet.
Zegul kajakker i A-Core udgaven er lavet med sandwichforstærket køl, hvilket øger kajakkernes slagstyrke. Dækket er bygget i sandwichkonstruktion. Kajakkernes samlinger er udvendigt forstærket med Aramidetape og indvendigt med glasfiber og Aramidetape.
Zegul kajakker lavet i A-Core dækker de flestes behov for en solid og lækker kajak til hverdagsbrug og ture.

Rock Solid Aramid

Rock Solid udgaverne er bygget til hårdt brug, så er der er en længere ekspedition på tegnebrættet, så er denne udgave det helt rigtige valg. Rock Solid materialet giver kajakker med en høj grad af både slag- og slidstyrke. Nøglematerialet er en fibermåtte i et mix af glasfiber og Kevlar, som bruges i en asymmetrisk oplægning både under gelcoaten og som det inderste lag.
Kajakker i Rock Solid udgaven er bygget i en sandwichkonstruktion med en ”bikube” skumkerne. Ved hjælp vacuum infusion styres bindemidlet 100%, hvilket giver en optimal støbning af de fem forskellige lag, som kajakkerne er bygget af. Skroget er ydermere forstærket med en 50 mm bred Kevlarforstærkning i kølen.
Skal din Zegul kajak være ekstra holdbar, så skal du vælge den i Rock Solid udgaven.

Nordlÿs SE Full Carbon

Carbon, carbon og atter carbon, og så tilsat lidt ekstra kulfiber! De letteste og stiveste kajakker fra Zegul. Fuld kulfiber i skrog og dæk, og med klar gelcoat. Det bliver ikke vildere end dette!
Her er Zegul forrest med kajakker i 100% kulfiber, hvor de har udviklet en ny 3D kulfiber, som gør kajakkerne endnu stivere og samtidig bruger de en specialudviklet klar gelcoat, så man tydeligt kan se den flotte kulfiberstruktur i kajakken.
Når det kun er vægten der tæller, så er Nordlÿs SE Full Carbon den eneste vej.

HDPE polyethylene

Plastik kajakkerne fra Zegul bliver lavet i et multi-layer plastikmateriale, hvor der bliver brugt HighDensityPolyEthylene i en speciel sandwichkonstruktion. Denne konstruktion giver ekstra stive kajakker, med stor slidstyrke.
HDPE sandwichkonstruktionen er bygget op om en kerne i 3D skum, som giver materialet stivhed og lethed. Det bliver lamineret sammen med et lag af PE, både på inder- og ydersiden. Skumkernen giver høj opdrift og et lettere materiale, og de 2 lag PE giver slidstyrke og stivhed. Tilsammen giver denne 3-lags konstruktion en særdeles stiv og slagfast plastikkajak.