Den store fordel ved bøger om kajak er, at man altid kan snige sig til at lære lidt mere om kajakken. Og så ser de godt ud i reolen.

En god kajakbog giver masser af inspiration både til at lære teknikker og til at komme på tur. Mange af de bedste instruktionsbøger tager teknikkerne og bryder den ned i små overskuelige bidder, så det er let at forstå dem og let at visualisere dem. Derefter er det nemmere at tage ud på vandet og øve dem med kajakken. En bog er nem at tage en kopi af, eller et billede med sin telefon, så man kan have ”bogen” med på vandet, når man øver teknikkerne.

Søger du inspiration til eventyr, så er der en serie af guidebøger til de fantastiske områder på vestkysten af De Britiske Øer. Vil man opleve storslåede kyster med masser af muligheder for ture i kajak, så skal man ikke snyde sig for en tur til disse farvande.

Udvalget spænder helt fra bøger om grundlæggende teknik henvendt til begynderen, til meget teoretisk litteratur som henvender sig til instruktører og instruktøraspiranter.

250,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
170,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
170,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
230,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage