Boreal Design Baffin P2 havkajak

12.000,00DKK  m/Moms

Moderne og elegant kajak med tydelig grønlandsk inspiration.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Baffin P2 er til den mellemstore roer, som vil have en elegant plastikkajak til ture, leg og krævende forhold. Baffin P2 passer både til den ambitiøse begynder, så vel som den øvede roer.

Baffin er en af signaturkajakkerne fra Boreal Design. De er skabt til leg med teknik og til ture med oppakning. Kajakkerne er designet med knækspandt og har en skrogfacon, der giver høj selvtillid på vandet, selv under meget krævende forhold. Det unikke design giver på en gang en livlig og samtidigt en stabil kajak. Disse kajakker er kraftigt inspireret af grønlandske kajakker, hvilket er tydeligt ved første øjekast, men det er også tydeligt at mærker når kajakkerne er på vandet. Let og elegant at håndtere, lavt agterdæk og tæt kontakt mellem roer og kajak, gør Baffin til en fantastisk moderne allround kajak, med tydelige grønlandske karaktertræk. Baffin er Boreal Design når det er bedst.

Kajakken er med keyhole åbning hvor der er god plads til benene. Dette er en stor fordel når man skal ind og ud af kajakken. Sædet er designet, så det er lettere at rotere i ryggen og dermed bruge ryggens muskler effektivt mens man ror. Der er to store pakrum med god til plads til udstyr. Dagslugen giver ekstra mulighed for at fordele oppakning på turen. Baffin kajakkerne har Boreal Design’s unikke system til justering af finnen, hvor finnens dybde justeres præcist med en stor skrueknap.

Baffin P2 er til den mellemstore roer der ønsker en kajak med moderne egenskaber, klassiske linier og elegant håndtering på vandet. Baffin P2 er måske en af de bedste kajakker i sin klasse. Kajakken passer godt til begynderen der vil have en kajak med stort udviklingspotentiale, eller til den erfarne roer som vil have en kajak der kan lidt af det hele.

Kajakken er monteret med finne.

Længde: 518 cm.
Bredde: 56,5 cm.
Cockpit: 79 x 41 cm.
Vægt: 29 kg.
Anbefalet roer vægt: 65-100 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.