Boreal Design Baffin P3 havkajak

12.000,00DKK  m/Moms

Elegant og grønlandsk inspireret kajak til den større roer.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Baffin P3 er til den større roer som vil have en elegant kajak, der er velegnet til både ture, lege og mere krævende forhold. Baffin P3 er lavet i Boreal Design flotte og glatte plastik.

Baffin er en af signaturkajakkerne fra Boreal Design. De er skabt til leg med teknik og til ture med oppakning. Kajakkerne er designet med knækspandt og har en skrogfacon, der giver høj selvtillid på vandet, selv under meget krævende forhold. Det unikke design giver på en gang en livlig og samtidigt en stabil kajak. Disse kajakker er kraftigt inspireret af grønlandske kajakker, hvilket er tydeligt ved første øjekast, men det er også tydeligt at mærker når kajakkerne er på vandet. Let og elegant at håndtere, lavt agterdæk og tæt kontakt mellem roer og kajak, gør Baffin til en fantastisk moderne allround kajak, med tydelige grønlandske karaktertræk. Baffin er Boreal Design når det er bedst.

Kajakken har stor keyhole åbning hvor der er god plads til ind og udstigning. Sædet er designet, så det er lettere at rotere i ryggen og dermed bruge ryggens muskler optimalt mens man ror. De to store pakrum giver god plads til udstyr og dagslugen giver ekstra mulighed for at fordele oppakning på turen. Baffin kajakkerne har Boreal Design’s unikke system til justering af finnen, hvor finnens dybde justeres præcist med en stor skrueknap.

Baffin P3 er en elegant kajak til den større roer som ønsker en moderne kajak med tydelig grønlandske linier. Baffin P3 er velegnet til begynderen der vil have en plastikkajak med stort udviklingspotentiale, eller til den erfarne roer som søger en alsidig kajak der er let at håndtere på vandet.

Kajakken er monteret med finne.

Længde: 534 cm.
Bredde: 58,5 cm.
Cockpit: 84 x 413 cm.
Vægt: 30 kg.
Anbefalet roer vægt: 90-125 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.