Boreal Design Epsilon P100 havkajak

12.000,00DKK  m/Moms

Komfortabel kajak med masser af overskud og stor pakkevolumen.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Epsilon P100 havkajak er en pålidelig og komfortabel kajak, der er lige velegnet til begynderen, som til den mere erfarne roer. Det er en kajak der byder på stort overskud og masser af komfort. Epsilon P100 passer til den mindre eller mellemstore roer, som ønsker en sødygtig kajak til ture med overnatning.

Epsilon serien fra Boreal Design, er kajakker der giver roeren masser af selvtillid og overskud, uanset forholdene. De er lavet med komfortabelt sæde og et rummeligt cockpit, som giver god mulighed for justering af siddestillingen og gør det let at tilpasse kajakken til roere af forskellige størrelser. Epsilon kajakkerne er lavet med et design der giver et let glid i vandet og de er monteret med ror, hvilket gør dem lette at bruge for mindre rutinerede roere. Med en stor pakkevolumen og den gode siddekomfort, er det kajakker der er lette at pakke til ture, og samtidig er det kajakker der er ideelle at bruge til guidede ture og til udlejning.

Kajakken er udstyret med et særdeles komfortabelt cockpit, med polstret sæde og indstilleligt ryglæn. Den relativ store åbning i cockpittet, går det let at komme ind og ud af kajakken, også for folk med længere ben. Der er to store pakrum og en rummelig dagsluge bag cockpittet. Dækket er udstyret med rigelig elastikliner til fastspænding af udstyr og der er sikkerhedsliner rundt på kajakken.

Epsilon P100 er en kajak med høj komfort, stor pakkevolumen og masser af overskud, selv under mere vanskelige forhold. Det gør kajakken perfekt til den mindre roer, som vil have en kajak til længere ture, og som er lige til at gå til.

Kajakken er monteret med ror.

  • Længde: 500 cm.
  • Bredde: 57 cm.
  • Cockpit: 79 x 41 cm.
  • Vægt: 30 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 40-75 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: