Boreal Design Epsilon P200 havkajak

12.000,00DKK  m/Moms

Komfortabel og rummelig havkajak i plastik.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Epsilon P200 havkajak er en særdeles sødygtig kajak med et stort overskud. Den er velegnet til både begynderen og den lidt mere erfarne roer. Epsilon P200 er også en kajak der med sin alsidighed er særdeles velegnet til klubber og foreninger.

Epsilon serien fra Boreal Design, er kajakker der giver roeren masser af selvtillid og overskud, uanset forholdene. De er lavet med komfortabelt sæde og et rummeligt cockpit, som giver god mulighed for justering af siddestillingen og gør det let at tilpasse kajakken til roere af forskellige størrelser. Epsilon kajakkerne er lavet med et design der giver et let glid i vandet og de er monteret med ror, hvilket gør dem lette at bruge for mindre rutinerede roere. Med en stor pakkevolumen og den gode siddekomfort, er det kajakker der er lette at pakke til ture, og samtidig er det kajakker der er ideelle at bruge til guidede ture og til udlejning.

Kajakken er fuldt udstyret med dæksliner til fastspænding af udstyr og sikkerhedsliner. Cockpittet er særdeles komfortabelt og sædet og fodstøtter er lette at indstille. Der er en stor cockpitåbning, så det er let at komme ind og ud af kajakken. De to store pakrum, gør det let at fylde kajakken med overnatningsudstyr, og der er en rummelig dagsluge bag cockpittet.

Epsilon P200 er en komfortabel kajak med stor pakkevolumen og masser af overskud. Selv under mere vanskelige forhold, er det en kajak der byder på gnidningsløst sejllads. Det er en solid og pålidelig kajak til den mellemstore roer, som ønsker en særdeles sødygtig kajak med masser af overskud på langturen. Kajakkens størrelse gør, at den passer til mange forskellige størrelse roere.

Kajakken er monteret med ror.

  • Længde: 518 cm.
  • Bredde: 59,5 cm.
  • Cockpit: 79 x 41 cm.
  • Vægt: 31 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 65-100 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: