Boreal Design Epsilon P300 havkajak

12.000,00DKK  m/Moms

Rummelig kajak med stort overskud til den store roer.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Epsilon P300 havkajak er en rummelig kajak til den større roer. Den byder på stort overskud på vandet og der er masser af plads til udstyr. Det gør Epsilon P300 en velegnet kajak til klubber og foreninger, og til roere der ønsker en pålidelig kajak til lange ture med overnatning i det fri. Epsilon serien fra Boreal Design, er kajakker der giver roeren masser af selvtillid og overskud, uanset forholdene. De er lavet med komfortabelt sæde og et rummeligt cockpit, som giver god mulighed for justering af siddestillingen og gør det let at tilpasse kajakken til roere af forskellige størrelser.

Epsilon kajakkerne er lavet med et design der giver et let glid i vandet og de er monteret med ror, hvilket gør dem lette at bruge for mindre rutinerede roere. Med en stor pakkevolumen og den gode siddekomfort, er det kajakker der er lette at pakke til ture, og samtidig er det kajakker der er ideelle at bruge til guidede ture og til udlejning.

Kajakken har to store og rummelige pakrum, og der er dagsluge bag cockpittet. Dækslinerne giver ekstra mulighed for at spænde udstyr på dækket af kajakken og cockpittet har en åbning der er let at komme ind og ud af. Sædet giver god komfort på de lange ture og fodstøtterne er let at indstille, mens man sidder i kajakken.

Epsilon P300 er en kajak med masser af plads til oppakning og med god plads til den store roer. Kajakken giver masser af selvtillid, selv når den er fuldt pakket til en uge lange tur og mens bølgerne slår ind over kajakken. Det er også en kajak der er perfekt til klubber og foreninger.

Kajakken er monteret med ror.

  • Længde: 534 cm.
  • Bredde: 61,5 cm.
  • Cockpit: 79 x 42 cm.
  • Vægt: 32 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 90-135 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.