Boreal Design Vaag 174 havkajak

25.000,00DKK  m/Moms

17 fod og 4 tommer rendyrket stil, design og perfekt håndtering!

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Boreal Design Vaåg 174 er 17 fod og 4 tommer rendyrket stil, design og perfekt håndtering! Den er skabt til den mellemstore og større roer, som ønsker knivskarp kajakkontrol under alle forhold. At den har fantastisk smukke linier på vandet er kun et ekstra plus.

Vaåg 174 er kajak hvor det er let at udvikle sine tekniske færdigheder. Den har en blød primær stabilitet og en god sekundær. Det gør at det er  let at lægge den på kant og at holde den lige på så meget kant man vil. Det markante knæk i skroget lige bag cockpittet, gør kajakken utrolig let at rulle.

Boreal Design Vaåg 174 har en lang, men smal cockpitåbning, hvilket gør kajakken let at komme ind og ud af, uden at man mister kontrollen med kajakken. Der er god plads til oppakning i de to store pakrum, og der er dagsluge og et ”handskerum” foran cockpittet. Kajakken er let at tømme, takket være Bonedry skottet bag sædet. Sædet er lavet i super komfortabelt termoformet  skum og med et rygstøtte, der giver optimal kropsrotation

Oplev Vaåg 174 og nydelsen ved at ro en stilfuld havkajak med næsten perfekt håndtering og førsteklasses konstruktion. Vaåg'en giver muligheden for at presse grænserne på vandet, på ture eller ved leg og surf i bølgerne. Den perfekte allround kajak til den mellemstore og større roer.

Er der for meget plads i Vaåg, så se den mindre Vital.

Kajakken er monteret med finne.

Længde: 17’4”, 530 cm.
Bredde: 54,6 cm.
Cockpit: 80 x 40,6 cm.
Vægt glasfiber: 24,5 kg.
Vægt Kevlar: 22,5 kg.
Vægt Carbon: 20,5 kg
Vægt Full Carbon: 18,5 kg.

  • Populær
    1.100,00DKK  m/Moms
Danny Skaade 18/09/2013

Maelström Vaåg 174 Første gang jeg så Vaåg’en, var der to ting der sprang mig i øjnene. Det første er den underlige skum klods der sidder som rygstøtte, det andet er den flotte finish som kajakken bærer præg af. Til at starte med så føles rygstøtten lidt underlig, men når man lige har vænnet sig til den, så er det en rigtig god følelse med ekstra bevægelsesfrihed den giver. Den flotte finish er jeg klar til at leve med uden indvendinger. Noget af det første jeg forelskede mig i ved Vaåg’en er hvor nem den er at rulle. Jeg føler at den er oppe langt hurtigere end andre kajakker jeg har rullet, og det er nok den bredeste kajak jeg har håndrullet. Og så kanter den som en drøm. Efter at jeg havde prøvet den et par gange, var jeg blevet interesseret i den, så jeg fik lov til at låne en Maelström Vaåg 174 (Prototype) med til Havkajakroernes Sommertræf i As Vig, så jeg kunne prøve lidt mere end bare nogle små ture på en demo aften. Ad vandvejen har jeg ikke mere end 25 km til træfpladsen i As Vig, så jeg havde besluttet at ro der ned med alt jeg skulle bruge til en uges lejr. Da jeg havde pakket kajakken, så stod jeg og så mig om efter hvad det var jeg havde glemt at tage med, for der var stadig plads til mere, men alt var med og jeg manglede ikke noget. Faktisk havde jeg en del rent tøj med hjem igen. Jeg roede de 25 km derned og holdte en hastighed der kun var marginalt langsommere end andre ture jeg har roet med oppakning, men efter min bedste overbevisning må det skyldes den anden (tomme) kajak, jeg havde på slæb. Den plejer jeg jo ikke at have med på tur... Når jeg har roet med den i tom tilstand, har den skudt en pæn fart under alle forhold. Men, for der er jo altid et men, der er nogle få ting jeg gerne ville have haft lavet anderledes: Finnen er lidt for lille. Der mangler udskæring til kompas. Der ligge konstant en lille \"sø\" ved det lille \"handskerum\". Jeg har roet den i en uge med meget afvekslende vejr, og efter det er min konklusion at, selvom jeg i skrivende stund er nygift, så tror jeg ikke at jeg bliver rigtig lykkelig før jeg ejer sådan en... (undskyld Karina...) Danny Skaade

Kurt Jensen 02/10/2016

Tjaaa at give fem stjerner ud af fem mulige, så må Vaåg'en være rigtig god, og det er den ud fra mine kriterier at bedømme. Jeg har haft et væld af havkajak'er fordelt på fire forskellige mærker 98% af dem i en pris klasse noget over de 20.000 kr. Der har været forelskelse i dem alle ,men der har altid været et eller andet som jeg ikke har været helt tilfreds med. Det kunne være pladsen, eller sædet som sidder noget skævt i forhold til fodstøtter og lårstøtter,og det gælder end da den aller dyreste til godt 27000 kr. Nå men med Vaåg'en her føler jeg egentlig for første gang at her har jeg hele pakken hvis man vil have noget som bare ligner lidt en allround kajak. Den er nem at komme ned i pladsen er lige i øjet til mine 187 cm og omkring 100 kg, og ikke nogen skævheder her. Vaåg'en er nem at sejle ,hurtigt oppe i fart , let drevet og med en rigtig ok gennemsnits fart , man bliver absolut ikke hægtet af her. Lege kan så sandelig også surfer som en drøm, nem at kante uden nogen momenter. Nogen har det med at lægge sig for tast i en position i kantningen for så pludselig at give slip, Vaåg'en er langt lettere at kontrollere på kant en jeg har prøvet i nogen anden kajak jeg har haft. Den går vel egentlig også for at være en playboat. Men tur kan man altså sagtens bruge den til med en dejlig oval luge bagerst til at stoppe de lidt større ting ned i. Nogen ville måske savne et sted til at fastmontere et kompas i, men der er jo ganske gode muligher på markedet for andre typer til montering, af kompas hvis man skal bruge det på tur. Til sidst så syntes jeg også at det er en meget stilren og rigtig nydelig kajak at beskue, det passer sku' godt sammen det hele alt i alt.

Tilføj anmeldelse: