Current Designs Prana LV havkajak

Pris fra
42.000,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Fantastiske touring egenskaber og sjov i bølgerne.

Current Designs Prana LV havkajak er den ultimative allround kajak til den mindre eller mellemstore roer. Med en god pakkevolumener den velegnet til længere ture, den er frisk og legesyg til hverdagsbrug. Kan der kun være en kajak i flåden, så er Prana LV fra Current Designs det rette valg. At den er dansk designet, er kun et ekstra plus!

Danish Designed Current Designs er kajakker skabt i et tæt partnerskab mellem den danske kajakdesigner, Jesper Kromann-Andersen og Current Designs prisvindende designteam. Denne serie af dansk designet kajakker, tager udgangspunkt i den stolte danske tradition for design af kajakker, og sammenfletter en bred vifte af traditionelle stilarter, og skaber dermed sin helt egen stil. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.

Designet er en unik blanding af traditionelle stilarter. Det er især skroget der definerer en kajaks egenskaber og det er her Prana LV skiller sig ud. Den har en hård skulder, en dyb V-formet køl og en smal forstævn. Det giver en kajak der er nem at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og høj marchhastighed. Kajakken har en markant rocker-profil, hvilket gør kajakken perfekt at håndtere i både bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.

Kajakken er udstyret med 4 pakrum, et stort pakrum for og et stor agter. Foran cockpittet er der en lille luge og den har dagslugen centreret bag cockpittet, så den let kan nås fra begge sider. Cockpittet er designet med en tæt pasform, der er integrerede faste lårstøtter og et justerbar sæde.

Prana LV passer til den mindre og mellemstore roer. Hvor den vil udfordre teknikken for de erfarne roere, er den samtidig en kajak som vil give en enorm overskudsfølelse hos den mindre øvede roer, selv under krævende forhold. Prana LV er lige så hjemmevant i surf’en, ved rock-hopping og på kystens eller fjordens spejlblanke vand, når der ædes sømil efter sømil på lange ture.

Kajakken leveres med justerbar finne.

 • Længde: 518 cm.
 • Bredde: 54 cm.
 • Dybde: 29 cm.
 • Cockpit: 81x42 cm.
 • Vægt, glasfiber: 23,6 kg.
 • Vægt, Kevlar: 21,8 kg.
 • Forreste pakrum: 72 liter.
 • Dagsluge: 42 liter.
 • Bagerste pakrum: 83 liter.

Current Designs har brugt Vaccuum Bag teknologi til produktion af fiberkajakker siden midten af 90’erne. Længe før andre så disse metoder som en mulighed for produktion af kajakker i fibermaterialer. Selvom disse metoder oprindeligt var tiltænkt den amerikanske rumfartsindustri, var Current Designs hurtig til at se mulighederne, og har siden tilpasset metoden til produktion af kajakker. I dag betragtes Current designs som værende ledende inden for produktion af fiber kajakker ved brug af Vaccuum Bag teknologi.

Uanset valg af materialer eller produktionsmetoder, så er Current Designs kendt for at være innovative og banebrydende. Current Designs glasfiberkajakker er bare lige et hak bedre, end andre kajakker produceret med Vaccum Bag teknologi. Her får man kajakker der er en kombination af kompromisløst håndværk og upåklagelig finish. ”A Work of Art, made for life”.

Vaccum Bagged Fiberglass
Standard udgaven af Current Designs’ fiberkajakker, er lavet i glasfiber laminat, med brug af Vaccum Bag teknologi. Ved denne metode bruges der højtryk til at styre mængden af resin i lamineringen af glasfibermåtterne. Dermed kan man både gøre kajakkerne ekstra stærke på udsatte steder, samtidig med at man begrænser vægten, ved ikke at bruge for meget materiale, der hvor det ikke er nødvendigt. Der produceres i dag nogle af de letteste glasfiberkajakker hos Current Designs og det er uden at de går på kompromis med hverken kvalitet eller styrke.

Vaccum Bagged Kevlar
Current Designs’ Kevlar-kajakker er lette at kende på deres utroligt lave vægt og deres stivhed og hurtige reaktion på vandet. Kajakkerne bliver lavet i et laminat med Dupont Kevlar og produceret med Vaccuum Bag teknologi, ligesom glasfiberkajakkerne, hvilket giver kajakker med høj styrke og som samtidig er utrolig lette.

 • Populær
  1.550,00DKK
 • 2.900,00DKK

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer