Gearlab Deck Pod dækstaske

700,00DKK
Lager: På lager

Lækker og kompakt dækstaske med plads til alle nødvendighederne

Deck Pod fra Gearlab er en kompakt dækstaske med lav profil. Den lave profil giver en taske der ikke sidder i vejen for rotagene, samtidig med at alt det nødvendige sikkerhedsudstyr er lige ved hånden.

Taksen har holdere på begge sider, til henholdsvis en pumpe og en pagajflyder. På toppen af tasken er der en lomme til drikkesystem, så man altid har let adgang til væske, men man sidder i kajakken. Indvendigt er der en netlomme til organisering af indholdet. På den måde er der altid let adgang til sikkerhedsudstyr, GPS, telefon, snacks, vand , solcreme og hvad man ellers gerne vil have lige ved hånden.

Den strømlinede og lave profil på tasken gør, at den ikke genere ens rotag, samtidig med at den ikke fanger vinden og påvirker kajakkens retning.
Deck Pod er nem at montere på fordækket af kajakken og den kan nemt afmonteres og tages med, når man går på land.

Everything you need, nothing you don’t!

Mål: 44 x 25 x 10 cm.
Lavet i 450D DWR vandafvisende nylon.

GearLab er noget så specielt som et asiatisk pagajmærke. Men folkene bag disse lækre pagajer har en inspirerende passion for de traditionelle kajakteknikker og de har skabt nogle af de flotteste grønlandske pagajer i kulfiber. Folkene bag GearLab er en blanding af tekniknørder, designnørder og keminørder, som til sammen giver en masse pagajnørderi og som resulterer i nogle utrolig flotte pagajer i traditionelt design og i moderne materialer.

Pagajerne fra GearLab produceres i en speciel blanding af kulfibre og glasfibre, hvor fibrene smeltes sammen i et præcist forhold, for at give den optimale balance mellem vægt, styrke og egenskaber. Pagajerne støbes i et stykke, og ikke i to halvdele der efterfølgende samles. Det giver stærkere og mere smidige pagajer, og det giver et markant flottere resultat. GearLab bruger kun moderne materialer, da det gør det lettere at styre kvaliteten og fordi det ifølge dem har nogle fordele overfor pagajer lavet af træ. De skal stort set ikke vedligeholdes, de er lettere og holder bedre i saltvand.

Hver GearLab pagaj bliver kontrolleret flere gange under produktionen, for at sikre at de overholder de meget specifikke krav til kvalitet og vægt.

Grønlænderpagajerne fra GearLab er formgivet efter traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret med valget af high-tech materialer. Praktisk brug og det moderne udtryk er kritiske faktorer, i skabelsen af disse moderne udgaver af den ikoniske traditionelle pagaj. Mange års udvikling, masser af erfaring og timelange tests på vandet er investeret i bestræbelserne på at skabe den perfekte pagaj.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer