Fra: NRS

NRS Taj M'Haul Deck Bag dækstaske

825,00DKK  m/Moms
( 660,00DKK  u/Moms )

Dækstaske med god plads til udstyr.

Lager: På lager

NRS Taj M’Haul er en ekspeditions dækstaske med god plads til sikkerhedsudstyr, snacks og andet, som man gerne vil have inden for håndevidde på de længere ture.

Dækstasken har indvendig Drybag med vandtæt HydroLock lynlås. Fronten åbnes med en 2-vejs lynlås, som giver en stor åbning og let adgang til indholdet. Udvendigt er der netlomme på hver side, lille netlomme på fronten og justerbare elastikker på toppen. Det giver mange muligheder for at montere udstyr, som pumpe, pagajflyder, regntøj og andet. På fronten er det også muligt at montere NRS’s kop holder.

Tasken monteres let på dækket af kajakken, enten med plastikkarabiner eller med velcrostropperne på undersiden. Taj M’Haul afmonteres let, og kan bruges som taske mens man er på land og bæres i det lille bærehåndtag.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Hos NRS, Northwest River Supply, har de siden deres start i 1972 haft en klar målsætning om at tilbyde det bedste udstyr til aktive vandsportsfolk, uanset om du er til havkajak, white water kajak, SUP eller riverrafting.

NRS er 100% medarbejderejet og de er drevet af, at udvikle bedre produkter, give inspiration og vise vejen for padlesportsentusiaster.

NRS - #JustAddWater