Gul EvoRobe poncho Blå

1.050,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Vind- og vandtæt poncho til omklædning på stranden.

Perfekt til omklædning på stranden

EvoRobe fra Gul er perfekt til diskret omklædning på stranden, hvor den samtidig giver god beskyttelse mod vejr og vind. Med en vandtæt yderside og et indvendigt for i syntetisk Lambswool, er den på en gang et funktionelt omklædningsrum, men også en hyggelig og varm kappe, der beskytter og luner, når vinden tager fat.

Yderstoffet på Gul EvoRobe er lavet i Gul’s GCX2 materiale, der er vandtæt, vindtæt og åndbart. Dette materiale bliver også brugt på flere af Gul’s spraytoppe og kajakjakker. Det er et velafprøvet og veltestet 2-lags materiale, som beskytter mod regn og vind. Alle syninger er tapede for ekstra vandtæthed og længere holdbarhed.

Indvendigt er Ponchoen foret med Sherprotec syntetisk Lambswool. Det gør EvoRobe ponchoen blød og lækker at have på, og at den holder på den naturlige kropsvarme. Den syntetiske Lambswool holder på den naturlige kropsvarme, og så virker det som håndklæde, når man klæder om.

Ponchoen har rummelige ¾ lange ærmer, så det er nemt at tage armene ind under ponchoen, både for at få lidt ekstra varme og for at gøre det nemt, når man klæder om. Hætten er ekstra rummelig, så man nemt kan putte hovedet trygt og lunt ind i varmen, også selvom man har en hue, kasket eller en hjelm på. I fronten er der en kraftig 2-vejs lynlås, som ikke går i baglås bare fordi, der er lidt sand mellem tænderne. De store lommer på fronten af EvorRobe ponchoen giver masser af plads til at varme de kolde fingre, og indvendigt er der en lille ”sikkerhedslomme” til telefon, kreditkort eller nøgler.

EvoRobe er lavet med ergonomisk ”oversize” facon. Det giver masser af plads under ponchoen, så det er nemt at klæde om, mens man har den på. Det gør også at den er nem at tage på, selv om man er fuldt påklædt med både tørdragt og svømmevest.

Med Gul’s EvoRobe poncho kan man klæde om midt på stranden, uden at være til gene for andre, og være beskyttet mod regn og blæst. Men den kan også bruges en kold dag på stadion, sammen med familien i haven, eller hvor man gerne vil have lidt friluftshygge.

  • GCX2 vandtæt og åndbart ydermateriale.
  • H2O tapede syninger.
  • Sherprotec syntetisk Lambswool, 51% akryl og 49 % polyester.
  • Rummelig hætte.
  • Ergonomisk pasform.
  • ¾ lange ærmer.
  • Fuld 2-vejs YKK lynlås.
  • 2 store frontlommer.
  • Ergonomisk design.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer