North Water Universal Mounting Kit stropper

125,00DKK  m/Moms

Elastikstropper til montering af udstyr.

Lager: På lager

Universal Mount stropperne gør det let at montere udstyr på kajakken, på kanoen eller på vesten. Stropperne er hurtige og nemme at fastgøre, enten på dæksliner, på udstyr eller i kajakkensdæksfittings. De er et hurtigt og fleksibelt alternativ til at montere D-ringe i metal.

North Water Universal Mounting Kit stropper er lavet i kraftig elastik med store plastikkugler, som dels gør dem nemme at montere der hvor der er brug for dem, og gør det let at fastspænde og frigøre sit udstyr.

  • 4 stk Universal Mount stropper
  • Lavet med 3 mm elastik.
  • Solide nylonkugler

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.