Outdoorstuff flaskeholder

300,00DKK  m/Moms
Flaskeholder til montering på dækket eller i cockpittet af kajakken.
Lager: På lager

Lækker holder til drikkedunk. Holderen er lavet i aluminium og monteres let på en glasfiberkajak med de 4 kraftige gummi sugekopper.

Drikkedunk medfølger ikke!

Aluminiumsbeslaget er fremstillet på CNC styret skæremaskine og derefter anodiseret, hvilket går den mindre påvirkelig overfor saltvand.

OutDoorStuff producere superlækkert udstyr til kajakfolket, hvad enten de sværger til tur-, kap- eller havkajak. Deres produktion sker i Danmark, og det er udviklet af folk der selv bruger det.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.