Platypus Hoser 1,8 L drikkesystem

225,00DKK  m/Moms
Drikkesystem til brug i kajakken.
Lager: På lager

Platypus Hoser er et let og alsidigt drikkesystem som kan bruges i kajakken. Læg den på dækket, i bunden af kajakken eller i en lomme på vesten. Så er der altid frisk vand på turen, lige til at drikke.

Platypus Hoser er lavet et materiale der er både fleksibelt og særdeles robust. Den særlige Food-Grade inderside sikrer at vandet ikke kommer til at smage af plastik.

Drikkeslangen har clip så den kan monteres til vesten og HyperFlow bideventil gør det let at drikke mens man sidder i kajakken.

Indeholder 1,8 liter.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.