Seattle Sports Sportsman's Sea Anchor drivanker

350,00DKK  m/Moms

Drivanker specielt udviklet til brug med kajakken. 

Lager: På lager

Sportsmans Sea Anchor er et drivanker der holder kajakken i ro og på plads, når man fisker fra kajakken, eller når man holder pauser på vandet. Drivankeret er designet specielt til brug med kajakker og det kan rulles sammen og placeres under kajakkens dæksliner.

Seattle Sports Sportsmans Sea Anchor drivanker i ekstra slidstærkt PVC, så det kan tåle at blive brugt. Alle samlingerne er svejsede, så de er tætte og solide. Åbningen er forstærket, så drivankeret holder sig åben når det bliver lagt i vandet, det sikre en hurtig og effektiv placering af drivankeret. Drivankeret sikres let til kajakken med den bredde webbingrem.

  • Lavet i slidstærkt PVC.
  • Kraftig webbingrem til sikring af drivankeret.
  • Længde: 83 cm.
  • Diameter 36 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.