Windpaddle Floating Fishing Net fiskenet

500,00DKK  m/Moms

Hold styr på fangsten.

Sikres let til kajakken.

Lager: Kun få stk. tilbage

Hold styr på fangsten! Med dette flydende fiskenet fra Windpaddle, så slipper man for at skulle have fiskene op i kajakken, og har fuldstændigt styr på fangsten, mens fiskeriet kan fortsætte.

Windpaddle Floating Fishnet er lavet med en solid flydende krans, så det holder sig selv flydende ved siden af kajakken. Nettet er dybt, så der er god plads til fiskene og det øverste af brønden er sort gardin, så fiskene søger ned i nettet, og afholder dem fra at hoppe ud i det fri igen.

Når nettet skal lægges ud, er det bare at smide det ud på vandet, så folder det sig selv ud og lander åbent i overfladen ved siden af kajakken. Nettet sikres let til kajakken, så fiskeriet kan fortsætte uhindret.

  • Diameter udfoldet: 74 cm.
  • Diameter sammenfoldet: 28 cm.
  • Dybde udfoldet: 61 cm.
  • Pakkes i netpose.
  • Sikringssnor med Quick-Release.
  • Vægt: 340 gr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.