-21%

HøfdeQ Ranger 518 plastik dobbeltkajak

9.040,00DKK
11.400,00DKK
Du sparer: 2.360,00DKK
Lager: På lager

Solid og stabil familiekajak

HøfdeQ Adventure 518 plastik havkajak er en stabil og sødygtig dobbeltkajak. Den er skabt til brug i de skandinaviske farvande og er lavet i solidt PE plastik. Det giver en solid kajak, som kan tåle at blive brugt af flere personer, både i en klub eller i familiens sommerhus.

HøfdeQ kajakkerne er solide plastik kajakker, som er designet specifikt til brug i Skandinavien. Der er brugt solide materialer, og design og udstyr er tilpasset de enkelte modellers formål og primære brugsområder. Kajakkerne fra HøfdeQ giver utroligt meget ”Value for Money”, og de kan bruges af både begynderne og af de mere erfarne roere.

Kajakken har et komfortabelt cockpit, med justerbart sæde og justerbare fodstøtter, så den er nem at tilpasse den enkelte roer. De faste lårstøtter giver god kontakt med kajakken. Der er et godt pakrum i kajakkens forende og et stort pakrum bagerst, så der er god mulighed for at pakke udstyr i kajakken. Foran begge cockpit er der et lille handskerum, hvor der er plads til telefon eller lidt sødt til turen. Kajakken er udstyret med ror, hvilket gør den meget nem at. Kajakkens bund er relativ flad, hvilket giver en god følelse af stabilitet, og så er der en markeret V-formet køl, som giver kajakken god retningsstabilitet.

Adventure 518 er perfekt til familien , hvor de helt yngste kan komme sikkert på kajaktur ifølge med en voksen. De store åbninger gør kajakken både nem og sikker at bruge, også for de mindre øvede. Roret på kajakken gør den nem at styre og designet giver en høj følelse af sikkerhed. Adventure kajakken er den perfekte familiekajak.

Kajakken leveres med ror.

  • Længde: 518 cm.
  • Bredde: 67 cm.
  • Cockpit: 77 x 42 cm.
  • Vægt: 28-30 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 50-100 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer