Sea Kayak - Gordon Brown DVD

225,00DKK  m/Moms

DVD'en som følger op på Gordon Browns populære kajakbog.

Lager: Kun få stk. tilbage

Denne DVD er et godt supplement til Gordon Browns bog Sea Kayak. Filmen er delt op i 8 træningssessions af en af de bedste kajakinstruktører i verden. Gordon Browns instruktion vil få begynderen på rette spor fra starten af sin kajakkarriere og den øvede roer kan forfine sin teknik på både roligt og mere hårdt vand.

Denne film er også en rejse langs den storslåede kystline ud for øen Isle of Skye ved den skotske vestkyst, hvor en gruppe af roere på blandede niveauer er på en klassisk 4-dages tur. Her bliver der udforsket huler, vandfald og 5000 år gamle historiske steder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.