Hydraulics Fishing fiskevest

1.000,00DKK  m/Moms
1.500,00DKK  m/Moms
Du sparer: 500,00DKK

Lækker fiskevest med masser af plads til udstyr og fiskegrej.

Lager: Kun få stk. tilbage

Hydraulics er et lille firma der blev startet hjemme i dagligstuen hos Dave og Clare på den New Zealandske vestkyst. De har stor fokus på de gode detaljer og kan snakke i timevis om hvor gode deres veste er, men i sidste ende handler det om hvordan de sidder på kroppen. Så prøv dem!

Hydraulics Fishing fiskevest har alt den plads til fiskeudstyr man kan ønske sig. Der er fæstepunkter til kniv, lygte og de to store lommerne har indvendige ruminddeling. Der giver muligheden for at tage det udstyr med som man kan få brug for og at det er nemt at komme til det, når det skal bruges. Det er lige der, på fronten af dig!

Udover at have masser af plads til både fiske- og sikkerhedsudstyr, så er der masser af indstillings muligheder. Der er 6 justerbare indstillingsmuligheder, så næste gang der er storfangst, er vesten ikke i vejen.

Dette er den ultimative vest til kajakfiskeri.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.