HøfdeQ Adventure 455 plastik havkajak

7.800,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Solid allround kajak der er perfekt til begynderen eller sommerhuset

HøfdeQ Adventure 455 plastik havkajak er en stabil og sødygtig allroundkajak, skabt til brug i de skandinaviske farvande. Den er lavet i solidt PE plastik, som giver solide kajakker, så de kan tåle at blive brugt af flere personer, både i en klub eller i familiens sommerhus.

HøfdeQ kajakkerne er solide plastik kajakker, som er designet specifikt til brug i Skandinavien. Der er brugt solide materialer, og design og udstyr er tilpasset de enkelte modellers formål og primære brugsområder. Kajakkerne fra HøfdeQ giver utroligt meget ”Value for Money”, og de kan bruges af både begynderne og af de mere erfarne roere.

Kajakken har et komfortabelt cockpit, med justerbart sæde og justerbare fodstøtter, så den er nem at tilpasse den enkelte roer. De faste lårstøtter giver god kontakt med kajakken. Der er et stort pakrum i kajakkens forende og et i bagenden, så der er god mulighed for at pakke udstyr i kajakken. Bag cockpittet er der 2 stangholdere til fiskestænger. Kajakken er udstyret med ror, hvilket gør den meget nem at. Kajakkens bund er relativ flad, hvilket giver en god følelse af stabilitet, og så er der en markeret V-formet køl, som giver kajakken god retningsstabilitet.

Adventure 455 er perfekt til begynderen og til familiens sommerhus. Den store åbning gør kajakken både nem og sikker at bruge, også for de mindre øvede. Roret på kajakken gør den nem at styre og designet giver en høj følelse af sikkerhed. Adventure kajakken er den perfekte familiekajak.

Kajakken leveres med ror.

  • Længde: 455 cm.
  • Bredde: 55 cm.
  • Vægt: 25-26 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 50-90 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: