Gul CZ Short Finger kajakhandsker

300,00DKK
Lager: Ikke på lager

Lækre sommerhandsker der beskytter mod vabler og slidsår

Gul CZ Short Finger kajakhandsker er ultra lette og smidige sommerhandsker med afkortede fingre. Handskerne er lavet med Gul’s RevoFit design, som giver ekstra god pasform og sikre at handskerne ikke kommer til at klumpe i håndfladerne, mens man holder om pagajen. De afkortede fingre gør handskerne mere behagelige på de varme sommerdage, samtidig med at man kan bruge fingrene og arbejde med handskerne på.

CZ kajakhandskerne er med HI:5 Clarino forstærkning i håndfladerne, som giver et godt greb om pagajen og det er både slidstærkt og smidigt. Over håndryggen er der elastisk og super åndbart Spandex. Det giver handsker med bedre fleksibilitet og øget ventilation. Syningerne er med Kevlar tråde og de er optimalt placeret for at undgå slid. Handskerne lukkes let med elastiske velcromanchetter, som også sikrer at handskerne sidder godt fast ved håndleddet.

Short Finger er de perfekte sommerhandsker og de giver god beskyttelse til hænderne, så man undgår at få slid og vabler på hænderne. Med de afkortede fingre, kan man også arbejde med handskerne på – og pille næse, skulle det behov opstå.

  • 4-vejs stræk Spandex håndryg.
  • Ergonomisk RevoFit facon med faconsyede fingre.
  • HI:5 Clarino håndflader.
  • Syninger med ekstra stærke Kevlar tråde.
  • Ekstra kraftige Grip-Patch i håndfladerne.
  • Justerbar håndledsstrop.
  • Testet af Gul’s Code Zero Race Team.
  • Med afkortede fingre.

Gul handsker størrelsesguide

Gul handskerne er lavet i forhold til håndens bredde. For at finde den rigtige handskestørrelse, anbefaler vi at du måler din dominerende hånd, hvis du er højrehåndet er det den højre, da denne typisk er større. Brug et målebånd og læg det rundt om hånden lige under knoerne, dette vil være det bredeste sted på hånden. Aflæs den målte omkreds i nedenstående skema og find den rette størrelse.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: