Sealskinz Waterproof All Weather Lightweight vandtætte handsker

400,00DKK
Lager: På lager

Vandtætte handsker i smidigt materiale.

Sealskinz Waterproof All Weather Lightweight handskerne er vandtætte handsker til vandsport. Med et smidigt materiale og god facon, er de gode til de kølige efterårsdage dage på vandet.

Handskerne er lavet med en vandtæt og åndbar membran og et fugttransporterende nylonfor. Materialet er slidstærkt og i håndfladerne er der en grip-belægning, så man er sikret et godt greb om pagajen.

  • Ydermateriale i 60% Polyester og 40% PU.
  • Microporøs membran.
  • For i 100% nylon.
  • Langt skaft.
  • Grip-belægning i håndfladerne.

Selaskinz handske størrelsesguide

Sealskinz handskerne er lavet i forhold til håndens bredde. For at finde den rigtige handskestørrelse, anbefaler vi at du måler din dominerende hånd, hvis du er højrehåndet er det den højre, da denne typisk er større. Brug et målebånd og læg det rundt om hånden lige under knoerne, dette vil være det bredeste sted på hånden. Omregn cm til tommer, ved at dividere med 2,5 og aflæs den målte omkreds i nedenstående skema og find den rette størrelse. 

”Necessity – the mother of invention” Sealskinz er skabt ud af nødvendigheden, nødvendigheden for at være først ude og sidst inde, nødvendigheden af at trodse det vejr og vind, nødvendigheden af at trodse det kolde og våde, nødvendigheden af at yde, nødvendigheden af at beskytte. Det er denne nødvendighed som har skabt Sealskinz og so førte til deres første vandtætte sok, som holdte det våde ude og det varme inde.

Starten på Sealskinz var et, for den tid, helt unik 3-lags lamineret materiale, som havde en microporøs membran. Dette revolutionerende materiale gjorde det muligt at lave en reguler vandtæt og åndbar sok, som kunne bruges som en almindelige sok i vandrefodtøj, løbesko og endda i sandaler. Senere fulgte der handsker og flere modeller sokker, hvor samme teknologi blev brugt. Sealskinz fortsat med at udvikle på materialer, pasform og funktionalitet, så de den dag i dag stadig kan kalde sig for markedsførende på deres område.

Hos Sealskinz har de mere ned 30 års erfaring med udvikling og produktion af udstyr til udholdende og krævende eventyrer. Fra deres start har de arbejdet sammen med nogle af verdens bedste firluftsatleter, inklusiv bjergbestigere, opdagelsesrejsende, cyklister, skiløbere, løbere, sejlere, kajakroere og alle former for skøre ultra-event hold og individualister, for at sikre at Sealskinz produkterne leverer det absolut bedste i komfort og funktionalitet og for at beksytte dig, og alle andre Sealskinz brugere, når det store udendørs skal trodses.

”Whatever the wether, whatever the activity, our purpose is to enable you to go further, go longer, leave first and return last.”

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer