HøfdeQ Riptide 350 Fishing fiskekajak

6.200,00DKK
8.200,00DKK
Du sparer: 2.000,00DKK

Luksus kajak til kystfiskeri

Lager: Ikke på lager

HøfdeQ Riptide 350 er en stabil og sødygtig fiskekajak. Den er med masser af lækre detaljer og solidt udstyr, og dem er perfekt til fiskeri i de nære danske farvande. Den er lavet som en Sit-on-Top kajak, så der er masser af bevægelsesfrihed og god plads til alt fiskegrejet – og fangsten!

HøfdeQ kajakkerne er solide plastik kajakker, som er designet specifikt til brug i Skandinavien. Der er brugt solide materialer, og design og udstyr er tilpasset de enkelte modellers formål og primære brugsområder. Kajakkerne fra HøfdeQ giver utroligt meget ”Value for Money”, og de kan bruges af både begynderne og af de mere erfarne roere.

Kajakken har et højt placeret luksussæde, som giver masser af mulighed for bevægelse og overblik, mens man fisker. Desuden kan sædet indstilles og det er godt polstret, så der er god komfort, også til de lange dage på vandet. Der er 3 luger, alle med nylonpose til småting, men fjernes nylonposerne, er der ekstra meget plads inde i kajakken til udstyr. Der er 3 stangholdere, hvoraf de to er integreret i kajakkens skrog. Den falde bund på kajakken går den ekstra stabil og den korte længde gør det nemt at få kajakken ind i de små kroge langs bredden. Der er bærehåndtag på begge sider og i både for- og bagenden. På begge sider er det muligt at sikre pagajen til kajakken.

Riptide 350 er en rigtig luksus fiskekajak, der er perfekt til kystfisker i Danmark. Der er masser af plads til udstyr og man har et godt overblik når man sidder i sædet. Roret på kajakken gør dem nem at styre og faconen på bunden gør den sikker og giver masser af overskud.

Kajakken leveres med ror.

Længde: 350 cm.
Bredde: 86 cm.
Vægt: 34-36 kg.
Samlet lasteevne: 180 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: