-20%

HøfdeQ Supreme 540 HV plastik havkajak

8.400,00DKK
10.500,00DKK
Du sparer: 2.100,00DKK
Lager: På lager

Lækker og teknisk kajak til den store roer

HøfdeQ Supreme 540 HV plastik havkajak er skabt til leg og tekniknørderi i de skandinaviske farvande. Den er lavet i moderne 3-lags HDPE plastikkonstruktion, som giver en slidstærk kajak med et stift skrog. Det er kajakken til den store roeren som vil have en kajak til leg og teknik, bare til en knivskarp pris.

HøfdeQ kajakkerne er solide plastik kajakker, som er designet specifikt til brug i Skandinavien. Der er brugt solide materialer, og design og udstyr er tilpasset de enkelte modellers formål og primære brugsområder. Kajakkerne fra HøfdeQ giver utroligt meget ”Value for Money”, og de kan bruges af både begynderne og af de mere erfarne roere.

Kajakkens cockpit har en tæt pasform, så man har bedre kontrol med kajakken, og sammen med det justerbare sæde, de justerbare fospark og de faste lårstøtter, så giver kajakken god kontrol til leg i bølgerne. Der er 4 rum til udstyr, blandt andet det lille handskerum foran cockpittet, som er perfekt til småting, som telefon, en lille snack eller solbriller.

Supreme kajakken er designet med et slankt og relativt langt skrog, hvilket giver en kajak med god fart og en let fornemmelse på vandet. Der er en svag V-formet bund, tydelig rocker og markeret skulder, hvilket gør kajakken ekstra let at styre, også i bølger. Dækket lige foran cockpittet er gjort smallere, så man kan få et mere effektivt isæt af pagajen og et mere effektivt rotag.

Supreme 540 HV er en gennemtænkt og veldesignet kajak til den store roer, som ønsker en hurtig kajak til leg og teknik. Den giver masser af selvtillid i bølger og er utrolig nem at håndtere på vandet, også for en roer med mindre erfaring. Supreme HV er også en kajak der er god af have liggende ved sommerhuset, måske som kajak nummer 2.

Kajakken leveres med finne.

  • Længde: 540 cm.
  • Bredde: 55 cm.
  • Cockpit: 77 x 42 cm.
  • Vægt: 28-30 kg.
  • Anbefalet roer vægt: 80-130 kg.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer