Seals Odyssey Stretch Sprayskirt overtræk

1.650,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Lækkert skirt i strækbart materiale og med glat overflade

Seals Odyssey Stretch Nylon sprayskirt er lavet i et lækkert materiale med 4-vejs stræk. Det strækbare materiale giver et ekstra smidigt overtræk, i for hold til et almindeligt nylon overtræk. Odyssey overtrækket er med overflade i Exo-Skin, som giver en særdeles vandskyende og en lækker og glat overflade. Skirtet er med bredt Lycra og dobbelt velcro justering om livet, som gør at tunnelen lukkes smidigt og komfortabelt om livet.

Odyssey skirtet er perfekt til ture og hverdagsbrug for den mere krævende roer. Det er måske ikke det stærkeste skirt fra Seals, så det er ikke velegnet til instruktøren der skal demonstrere makkerredninger i flæng, men det er absolut et lækkert skirt.

Seals Sprayskirts has a lot to be proud of… Sådan siger Seals Sprayskirts om sig selv, og vi hos KajakHuset kan kun give dem ret! Som noget særligt udgiver de ”Book of Seals”, hvor de laver en liste over alle kajakker, som de er bekendte med og angiver hvilken størrelse Seals overtræk, der passer der til. Dermed får du et overtræk, der passer perfekt til din kajak. Og så laver de bare de fedeste overtræk, med lækre detaljer, bedste materialer og flotteste finish. Find den rigtige størrelse overtræk på Seals hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer