Pacific Action Kayak Sail 1,5m2 kajaksejl

3.200,00DKK  m/Moms
( 2.560,00DKK  u/Moms )

Lækkert sejl til mellemstore kajakker.

Lager: Ikke på lager
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Sejlene fra Pacific Action er udviklet i New Zealand og har som formål at øge oplevelserne med kajakken. Sejlene er af høj kvalitet og har opnået et solidt ry blandt ekspeditionsroer og adventureracere over hele verden.

Et sejl fra Pacific Action monteres med beslag på kajakkens forstævn, hvilket giver et præcist træk i kajakken og øger sejlerglæden betragteligt. Sejlet er nemt at rigge til og af og justeringen af sejlet sker let ved at juster sejlets liner. Har man flere kajakker kan man flytte sejlet fra kajak til kajak, dette kræver dog et ekstra monteringsbeslag.

Sejlene er lavet i ultralet Ripstop nylon og med sejlstænger i glasfiber. Der er et stort vindue i sejlene, som giver godt overblik fremad.

Sejlene fra Pacific Action har bevist deres holdbarhed på flere ekspeditioner, fra de nordlige polarhave til de sydlige oceaner.  At bruge et sejl på kajakken, er som at svømme med svømmefødder. Det forstærker resultatet og giver oplevelsen en ny dimension.

Dette er det mest brugte kajaksejl fra Pacific Action. Det passer til kajakker fra 4,3 meter og op efter, og er den bedste størrelse til brug på ture over flere dage.

Passer til kajakker fra 4,3 meter.
Sejlareal: 1,5 m2.
Vægt: 2,2 kg.
Opbevaringspose medfølger.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: