WindPaddle Adventure Sail kajaksejl

1.300,00DKK  m/Moms
( 1.040,00DKK  u/Moms )

Let og kompakt kajaksejl.

Lager: Kun få stk. tilbage

WindPaddle kajaksejl er et sejl der er let at bruge og nemt at styre mens man sidder i kajakken. Sejlene kræver ingen fast montering på kajakken, men spændes med 2 små karabiner til dækslinerne og holdes oprejst med en rem bag om skuldrene. Det store vindue midt i sejlet gør det let at se hvor man sejler hen.

Når sejlet ikke er i brug, foldes det let sammen til en rund skive, der let stuves ind under udstyrselastikkerne på fordækket. Sammenfoldet fylder WindPaddle sejlene ca. 1/8 af sejlets udfoldede størrelser.

Sejlet har et lavet tyngdepunkt, hvilket gør at det giver et jævnt træk i kajakken og en god stabilitet. Det gør også sejlet let og sikkert at bruge, selv for en begynder. Det er beregnet til at bruge i medvind, men kan også bruges i sidevind. Sejlet kan bruges ved let vind, men virker bedst fra 10 knob og opefter.

Sejlet er lavet i Ripstop nylon og med en ramme i plastik.

Windpaddle Adventure er et solidt sejl til den seriøse roer. Det er beregnet til langvarigt brug og til hårdt vejr. Det er til kajakroeren der drømmer om at tage på længere ekspeditioner. Sejlet er til den mere øvede roer.

Passer til kajakker fra 4,2 til 5,5 meter.
Passer til vindhastigheder fra 5 til 30 knob.
Sejlareal: 1,1 m2.
Diameter udfoldet: 120 cm.
Diameter sammenfoldet: 38 cm.
Vægt: 370 gr.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: