Sealskinz Sea Leopard Glove vandtætte handkser

350,00DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Vandtætte handsker i smidigt materiale.

Sealskinz Sea Leopard handskerne er vandtætte handsker til vandsport. Med et smidigt materiale og god facon, er de gode til de kølige efterårsdage dage på vandet.

Sea Leopard handskerne er lavet med en vandtæt og åndbar membran og et fugttransporterende nylonfor. Materialet er slidstærkt og i håndfladerne er der en grip-belægning, så man er sikret et godt greb om pagajen.

  • Ydermateriale i 60% Polyester og 40% PU.
  • Microporøs membran.
  • For i 100% nylon.
  • Langt skaft.
  • Grip-belægning i håndfladerne.

Selaskinz handske størrelsesguide

Sealskinz handskerne er lavet i forhold til håndens bredde. For at finde den rigtige handskestørrelse, anbefaler vi at du måler din dominerende hånd, hvis du er højrehåndet er det den højre, da denne typisk er større. Brug et målebånd og læg det rundt om hånden lige under knoerne, dette vil være det bredeste sted på hånden. Omregn cm til tommer, ved at dividere med 2,5 og aflæs den målte omkreds i nedenstående skema og find den rette størrelse. 

Kajakbeklædning udsættes for stort slid og vejrets påvirkning. Det skal beskytte os som kajakroere når vi er på vandet, uanset forholdene. Derfor er det også vigtigt, at det fungerer efter hensigten, det skal holde os tørre og komfortable. Vedligeholdes kajakbeklædningen ikke ordentligt, så kan den åndbare beklædning ikke ånde, den vandtætte beklædning slides hurtigt, og det isolerende lag mister sine fugttransporterende evner.
For at fungere optimalt så skal kajakbeklædning vedligeholdes og opbevares korrekt. Vaskes og vedligeholdes kajakbeklædning korrekt, så holder det længere og yder bedre, når det bruges. Kajakbeklædning må aldrig opbevares i lufttætte beholdere.

Beklædning i vandtætte og åndbare materialer
Vandtæt beklædning, så som rojakker, overtræksbukser og tørdragter, kræver korrekt behandling, for at det skal virke optimalt. Beklædning, der er snavset og uplejet, vil have en nedsat funktion og væsentligt forkortet levetid.
Snavs og fedt sætter sig i membranen på de åndbare tekstiler, så åndbarheden nedsættes. Holdes det rent, vil åndbarheden være effektiv. Desuden kan snavs opløse den lim, der holder den vandtætte tape på syningerne. Løsner denne tape sig, er syningerne ikke længere vandtætte.
Ydersiden af vandtætte tekstiler er imprægneret, så vandet ikke trænger ind i stoffet. Vaskes beklædningen ikke jævnligt, så vil snavs og fedt opløse denne imprægnering. Når imprægneringen slides trænger vand ind i stoffet, og dermed nedsættes åndbarheden væsentligt.
Vandtæt beklædning skal vaskes med korrekt vaskemiddel. Bruges almindeligt vaskemiddel, efterlades der sæberester i stoffet, og den udvendige imprægnering vaskes af. Har kajaktøjet været i saltvand, bør det skylles grundigt i ferskvand.
Til vask af vandtæt beklædning anbefaler vi Nikwax Tech Wash, og til genimprægnering anbefaler vi Nikwax TX-Direct. Følg altid vaskeanvisningen på produktet.

Beklædning i neopren
Neopren er lavet med masser af små luftbobler, som desværre er perfekte til at holde på snavs og bakterier. Derfor skal neoprenbeklædning vaskes med et vaskemiddel, der renser i dybden, og som ikke efterlade sæberester.
Beklædning i neopren bør skylles grundigt i ferskvand efter at have været i saltvand. Dette er for at skylle saltet ud af neoprenen, da det holder på fugten og forhindrer beklædningen i at tørre.
Neoprenbeklædning anbefaler vi at vaske med McNett Wet&Drysuit Shampoo.
Er der lugtgener i f.eks. neoprenfodtøj, så kan det behandles med MiraZyme.

Beklædning i uld
Uld er et naturligt materiale, og vaskes det med traditionelle vaskemidler, der indeholder enzymer, nedbrydes uldens naturlige egenskaber. Dermed nedsættes uldens naturlige antibakterielle funktion.
Beklædning lavet af uld anbefaler vi vasket med Nikwax Wool Wash.

Beklædning i fleece og svedtransporterende materialer
Svedtransporterende beklædning skal vaskes for at virke bedst muligt. Bruges almindeligt vaskemiddel efterlades der sæberester i materialet, hvilket gør, at den fugttransporterende egenskab nedsættes. Vaskes det rigtigt, fjernes bakterier og lugt mere effektivt, og der efterlades ingen sæberester. Er det vasket korrekt, holder det sin fugttransporterende egenskaber bedst muligt, og det minimerer statisk elektricitet.
Teknisk beklædning af kunststof anbefaler vi vasket med Nikwax Base Wash.

Lynlåse
Lynlåse på tørdragter og anden vandtæt beklædning skal renses og smøres for at holde tæt og for at virke bedst muligt.
Vi anbefaler at man rengører meget beskidte lynlåse med McNett ZipCare. Til daglig pleje anbefaler vi at plastik og nylonlynlåse smøres med McNett Zip Tech, og metallynlåse smøres med McNett Max Wax.

Manchetter
Manchetterne på jakker og tørdragter skal plejes for at holde tæt. De skal skylles rene for slat og sand med ferskvand og tørres af med en klud. Latexmanchetter skal behandles med McNett UV Tech for at holde dem smidige og tætte. Dette gælder også indersiden af neoprenmanchetter med GlideSkin. Til dagligt anbefaler vi at man giver manchetterne McNett talkum, det tager fugten og gør det nemmere at få hænder og hoved gennem manchetterne.
Pas på med skarpe genstande så som ure, ringe, øreringe og negle, da de let laver revner og huller i manchetterne.

Pakninger
I nogle tørdragter, så som Kokatat’s SwitchZip to-delte tørdragter, er der en lille pakning i lynlåslukningen. Denne pakning skal plejes med McNett Seal Saver for at holde sig smidig og tæt. Seal Saver kan også bruges til pakninger i telefon- og elektroniketuier.

 

”Necessity – the mother of invention” Sealskinz er skabt ud af nødvendigheden, nødvendigheden for at være først ude og sidst inde, nødvendigheden af at trodse det vejr og vind, nødvendigheden af at trodse det kolde og våde, nødvendigheden af at yde, nødvendigheden af at beskytte. Det er denne nødvendighed som har skabt Sealskinz og so førte til deres første vandtætte sok, som holdte det våde ude og det varme inde.

Starten på Sealskinz var et, for den tid, helt unik 3-lags lamineret materiale, som havde en microporøs membran. Dette revolutionerende materiale gjorde det muligt at lave en reguler vandtæt og åndbar sok, som kunne bruges som en almindelige sok i vandrefodtøj, løbesko og endda i sandaler. Senere fulgte der handsker og flere modeller sokker, hvor samme teknologi blev brugt. Sealskinz fortsat med at udvikle på materialer, pasform og funktionalitet, så de den dag i dag stadig kan kalde sig for markedsførende på deres område.

Hos Sealskinz har de mere ned 30 års erfaring med udvikling og produktion af udstyr til udholdende og krævende eventyrer. Fra deres start har de arbejdet sammen med nogle af verdens bedste firluftsatleter, inklusiv bjergbestigere, opdagelsesrejsende, cyklister, skiløbere, løbere, sejlere, kajakroere og alle former for skøre ultra-event hold og individualister, for at sikre at Sealskinz produkterne leverer det absolut bedste i komfort og funktionalitet og for at beksytte dig, og alle andre Sealskinz brugere, når det store udendørs skal trodses.

”Whatever the wether, whatever the activity, our purpose is to enable you to go further, go longer, leave first and return last.”

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer