Fra: Thule

Thule DockGlide kajakholdere

1.400,00DKK  m/Moms

Lækre kajakholdere der gør det lettere at læsse kajakken alene

Lager: På lager

Thules DockGlide kajakholder gør det nemt at læsse kajakken på taget af bilen. Kajakken lægges i de to bagerste bøjler , som er monteret med filt, og skubbes derefter på plads.

Thule DockGlide består af fire holdere. De to forreste holdere er med kraftig gummi, som let kan vinkles så de har optimalt fat i kajakken. De to bagerste fødder er monteret med filt, hvilket gør det let at skubbe kajakken op på plads i holderne. De fire holdere monteres let direkte i tagbøjler med T-track slids, uden brug af værktøj. Remme er med solide gummibeskyttere , så der er mindre risiko for at man kommer til at ridse bilen.

  • Vægt: 3,1 kg.
  • Til montering på tagbøjler med T-track system.
  • 2 remme a 4,0 m, med gummibeskyttere over spænderne
  • Passer kajakker op til 90 cm i bredden.
  • Kan laste kajakker op til 35 kg.

Ekstra udstyr: Adaptor til montering på Thule Squarebar/firkantede tagbøjler.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.