Fra: Thule

Thule DockGrip kajakholdere

1.200,00DKK  m/Moms

Kajakbøjler der passer perfekt til kajakkens facon.

Lager: Kun få stk. tilbage

Thule DockGrip kajakholdere giver et solidt greb om kajakken når den transporteres på taget af bilen. De fire fødder vinkles let, så de passer optimalt til kajakken og kajakken ligger helt roligt under transporten.

Thule DockGrip består af 4 fødder, der let monteres i T-track rillen på ovale tagbøjler. Når kajakken placeres i fødderne, vinkles de let, så grebet om kajakken bliver optimalt. Remme med gummibeskyttere over spænderne medfølger.

  • Vægt: 2,1 kg.
  • Til montering på tagbøjler med T-track system.
  • 2 remme a 4,0 m, med gummibeskyttere over spænderne
  • Passer kajakker op til 90 cm i bredden.
  • Kan laste kajakker op til 40 kg.

Ekstra udstyr: Adaptor til montering på Thule Squarebar/firkantede tagbøjler.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.