Fra: Thule

Thule Hull-a-Port Pro kajakholdere

2.000,00DKK  m/Moms

Pro-udgave af den klassiske Thule Hull-a-Port.

Lager: På lager

Thule Hull-a-Port Pro er toppen af J-bøjlere til transport af kajakker og de kan foldes sammen mens de sidder på tagbøjlerne så de ikke ”rager i vejret” når de ikke er i brug.Thule Hull-a-Port Pro er lavet i et stabilt og pladsbesparende design som gør det let at have to kajakker på taget af bilen.

De dobbelte bøjler er foret med kraftige puder der beskytter kajakken under transporten og har et bredt støttepunkt som får kajakken til at ligge sikkert. Designet gør det let at læsse kajakken, da den let hviles i de kraftige puder, så den omgående holdes på plads.

Bøjlerne monteres let med beslag og vingemøtrikker uden brug af værktøj, og passer til de fleste tagbøjler.

Remme med gummibeskyttere over spænderne medfølger.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Specialised Latex er en af verdens førende producenter af latexmanchetter til vandsport. De startede i 1972 med at producere latexprodukter af naturgummi og er stadig ejet af den samme familie. Deres nøgleprodukter er handsker til industrielt brug og selvfølgelig deres Seamtite manchetter til dykkerdragter og vandsport.

Specialised Latex har ry for at producere manchetter af bedste kvalitet og for at yde en høj service og de leverer manchetter til hele verden, herunder ledende producenter af dykkerudstyr, tørdragter og til militære enheder med vand som speciale.